پرتال دانشگاهی کشور پرتال دانشگاهی کشور
University Portal of Iran




کلمات مرتبط

    نتایج کارشناسی ارشد 1402 نتایج ارشد 1402 دفترچه کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد امریه سربازی استخدام تامین اجتماعی استخدام شرکت نفت استخدام آموزش و پرورش استخدام بانک پذیرش بدون کنکور منابع کارشناسی ارشد منابع دکتری استخدام شهرداری آگهی استخدام پليس استخدام نیروی انتظامی لیست همایش های بین المللی لیست سمینار لیست کنفرانس سالن همایش مقاله ISI دانشگاه پيام نور استخدام بانک پاسارگاد سازمان سما استخدام بانک شهر استخدام بانک گردشگری آگهی استخدام بانک صادرات استخدام بانک پارسیان پودمانی علمی کاربردی 1402 استخدام دولتی استخدام استانداری استخدام آتش نشانی استخدام وزارت نيرو استخدام ديپلم استخدام برنامه نویس استخدام حسابدار نمونه سئوالات کارشناسی ارشد نمونه سئوالات دکتری ارزشیابی مدرک دانشگاه پیام نور فراگير دانشپذير مدرک دیپلم مدرک کارشناسی انتخاب رشته کنکور سراسری 1402 عدح.هق daneshgah پردیس دانشگاهی شهریه دانشگاهها آگهی استخدام تهران azad karshenasi arshad kardani peyvasteh azmoon konkoor mba مجازی mba یکساله مدرک mba
 اخبار دانشگاهی کشور / علمی فرهنگی          08 دی 1392 - 29 December 2013


ارائه روش نوین جهت درمان سرطان گوارش توسط پژوهشگران ایرانی

پژوهشگران مرکز تحقیقات ژنتیک دانشگاه علوم پزشکی مشهد با استفاده از روش‌های مولکولی و خاموش کردن این فاکتورها، روش نوینی را برای درمان سرطان‌های دستگاه گوارش تهیه کردند و امیدوارند درمان اختصاصی برای بیماران مبتلا به سرطان دستگاه گوارش ارائه دهند.

به گزارش پرتال دانشگاهی به نقل از :
دکتر محمدرضا عباس زادگان - مجری طرح در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه در این مطالعات بر روی عوامل ایجاد کننده سرطان مری مطالعاتی انجام شد، گفت: در این مطالعات دو فاکتور اصلی را که باعث می‌شوند سلول‌های نرمال بدن (اختصاصا سلول اپی‌تلیال مری) که در سرطان مری به سلول‌های بنیادی سرطانی تبدیل می‌شوند، بررسی کردیم.

وی با بیان اینکه این مطالعه روی جامعه بیماران مبتلا به سرطان مری انجام شده، ادامه داد: نتایج تحقیقات ما نشان داد که درصد بالایی از بیماران دارای این فاکتور که شامل فاکتورهای  "مستر مایند" و توئیست 1 (Twist 1) می‌شود، هستند.

عباس زادگان با اشاره به نقش این دوفاکتور اصلی در بروز سرطان مری خاطر نشان کرد: در هنگام بروز سرطان این دو فاکتور در مسیرهای پیام رسانی دچار اختلال می‌شوند در نتیجه باعث می‌شوند که بیان بی رویه‌ای داشته باشند و سلول‌های طبیعی (نرمال) را تبدیل به سلول‌های اپیتلیال مزانشیمال (EMT) کنند.

وی با تاکید بر لزوم شناخت این فاکتورها در درمان بیماری سرطان یادآور شد: تحقیقات اخیر نشان می‌دهد در صورتی که از این فاکتورها شناخت بیشتری داشته باشیم قادر به ارائه درمان‌های اختصاصی برای این دسته از بیماران خواهیم بود.

مجری طرح با بیان جزئیات مطالعات انجام شده در این زمینه توضیح داد: در این مطالعات با استفاده از مکانیزم‌های نوین مولکولی اقدام به خاموش کردن دو فاکتور  "مستر مایند" و توئیست 1 (Twist 1) کردیم.

عباس زادگان، با تاکید بر اینکه این مطالعه برر روی نمونه‌های انسانی مبتلا به سرطان مری انجام شد، اضافه کرد: در ادامه این تحقیقات بررسی خواهیم کرد که آیا این روش قادر به جلوگیری از رشد سلول‌های سرطانی هست یا خیر که در این زمینه موفقیت‌هایی را کسب کردیم.

رئیس مرکز تحقیقات ژنتیک دانشگاه علوم پزشکی مشهد، به عوارض ناشی از درمان‌های غیر اختصاصی چون شیمی درمانی و رادیوتراپی، اظهار داشت: درمان‌های عمومی چون شیمی درمانی به صورت غیر اختصاصی است و عوارضی را برای بیماران به دنبال دارد در صورتی که روشی که ما بر روی آن کار کرده ایم به صورت درمان اختصاصی بیولوژیکی است.

وی با بیان اینکه این مطالعه بر روی بیماران مبتلا به سرطان مری انجام شده است، خاطر نشان کرد: دستاوردهای این تحقیقات همچنین برای درمان سرطان‌های دیگر دستگاه گوارش چون روده بزرگ کاربرد دارد.


تگ ها درمان سرطان درمان سرطان گوارش محققان ایرانی دستاوردهای محققان ایرانی

پر بازدیدترین علمی فرهنگی

خبرنامه - شبکه های اجتماعی