پرتال دانشگاهی کشور پرتال دانشگاهی کشور
University Portal of Iran




کلمات مرتبط

    نتایج کارشناسی ارشد 1402 نتایج ارشد 1402 دفترچه کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد امریه سربازی استخدام تامین اجتماعی استخدام شرکت نفت استخدام آموزش و پرورش استخدام بانک پذیرش بدون کنکور منابع کارشناسی ارشد منابع دکتری استخدام شهرداری آگهی استخدام پليس استخدام نیروی انتظامی لیست همایش های بین المللی لیست سمینار لیست کنفرانس سالن همایش مقاله ISI دانشگاه پيام نور استخدام بانک پاسارگاد سازمان سما استخدام بانک شهر استخدام بانک گردشگری آگهی استخدام بانک صادرات استخدام بانک پارسیان پودمانی علمی کاربردی 1402 استخدام دولتی استخدام استانداری استخدام آتش نشانی استخدام وزارت نيرو استخدام ديپلم استخدام برنامه نویس استخدام حسابدار نمونه سئوالات کارشناسی ارشد نمونه سئوالات دکتری ارزشیابی مدرک دانشگاه پیام نور فراگير دانشپذير مدرک دیپلم مدرک کارشناسی انتخاب رشته کنکور سراسری 1402 عدح.هق daneshgah پردیس دانشگاهی شهریه دانشگاهها آگهی استخدام تهران azad karshenasi arshad kardani peyvasteh azmoon konkoor mba مجازی mba یکساله مدرک mba


واحدهای بین الملل پزشکی به پردیس خودگران تبدیل می‌شوند و وضعیت علمی دانشجویان پولی

معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به تعیین تکلیف شعب بین الملل دانشگاه های علوم پزشکی گفت: کارگروهی برای این موضوع تعیین شده است که تکلیف این واحدها را مشخص می کنند و ادامه کار آنها در قالب پردیس خودگردان تعریف می شود.

دکتر سیدامیرمحسن ضیایی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: با توجه به تعداد بالای واحدهای بین الملل دانشگاههای علوم پزشکی و اینکه دانشگاهها بر اساس قانون برنامه پنجم توسعه می توانند از ظرفیت مازاد برای پذیرش دانشجو استفاده کنند و این واحدها محل پذیرش این دانشجویان است، نیاز است یک بررسی کامل برای این واحدها صورت گیرد.

وی افزود: کارگروهی برای این موضوع تعیین شده است و در آن تکلیف واحدها و دانشجویان را تعیین می کنند. البته کار این واحدها ادامه می یابد اما از واحد بین الملل به پردیس های خودگردان بدل می شوند.

ضیایی درباره خروجی علمی دانشجویان علوم پزشکی که در شعب بین الملل تحصیل می کنند، گفت: بررسی های آزمون های جامع کشوری نشان داده است که نتایج این افراد در آزمون های ملی کمتر از دانشگاه های علوم پزشکی تیپ دو در کشور نبوده است.

وی اظهار داشت: قطعا شیوه آموزش و تحصیل دانشجویان ایرانی در شعب بین الملل دانشگاه های علوم پزشکی از آموزش پزشکی و دندانپزشکی و داروسازی در کشورهای مانند اکراین، ارمنستان و آذربایجان، بهتر است.

 پیش از این دکتر سیدحسن هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درباره واحدهای بین‌الملل دانشگاه های علوم پزشکی گفته بود تعریف نادرستی از واحدهای بین‌الملل داریم در حالی که عملا واحد بین‌الملل نداریم و به نوعی افراد با پرداخت پول و به صورت خودگردان وارد این دانشگاه‌ها می‌شوند. دلیل هم آن است که سهم سلامت در بودجه‌های کشور به خوبی دیده نشده است.

وزیر بهداشت یادآور شده بود: در نظر داریم واحدهای بین‌الملل را عمدتا در مناطق آزاد داشته باشیم و مشترکا دانشکده‌هایی را با دانشگاه‌های معتبر دنیا داشته باشیم. همچنین لازم است بتوانیم به ویژه در منطقه آسیا با استفاده از این برندها، تعدادی از دانشجویان را جذب کنیم. واحدهای خودگردان که ترجیح می‌دهم نام بین‌الملل روی آنها نگذاریم، باید طوری تعریف شوند که با صاحبان رتبه‌های بالا، مشترک نباشند.


تگ ها پردیس خودگردان پردیس های خودگردان واحد بین الملل پردیس های پزشکی

پر بازدیدترین دانشگاه بين المللی پردیس دانشگاهی

خبرنامه - شبکه های اجتماعی