اخبار دانشگاهی کشور / پزشکی 18 امرداد 1400 - 09 August 2021
شرایط دانشگاههای علوم پزشکی برای پذیرش دانشجو از کنکور سراسری ۱۴۰۰ اعلام شد. ۵۰ دانشگاه اعلام کردهاند که در ارائه خوابگاه به پذیرفته شدگان محدودیت دارند.
به گزارش پرتال دانشگاهی و به نقل از خبرنگار مهر، دفترچه راهنمای انتخاب رشته کنکور سراسری ۱۴۰۰ برای گروههای آزمایشی علوم تجربی، علوم انسانی و علوم ریاضی، هنر و زبانهای خارجی منتشر شد. داوطلبان مجاز تا ۱۸ مرداد فرصت دارند انتخاب رشته کنند.
دفترچه راهنمای انتخاب رشته حاوی تمامی شرایط و ضوابط رشتههای مختلف تحصیلی دورههای روزانه، شبانه، مجازی، پردیس خودگردان و شهریه پرداز، دانشگاه پیامنور، مؤسسات آموزش عالی غیرانتفاعی و غیردولتی (اعم از با آزمون و پذیرش صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی «بدون آزمون») برای گروههای علوم تجربی، علوم انسانی و علوم ریاضی، هنر و زبانهای خارجی است.
انتخاب رشته برای همه متقاضیان (برای انتخاب کدرشته محلهای با آزمون و پذیرش صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی «بدون آزمون») در یک فرم و حداکثر تا ۱۵۰ رشته محل، انجام میشود. فرآیند انتخاب رشته با آزمون و بدون آزمون جداگانه نخواهد بود. توضیحات کامل این دو روش پذیرش در دفترچه راهنمای ثبتنام و انتخاب رشته ارائه شده است.
داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی توجه داشته باشند پذیرش در پردیسهای خودگردان، ظرفیتهای مازاد، غیرانتفاعی و نیز اتباع غیرایرانی در دانشگاههای علوم پزشکی ملزم به پرداخت شهریه مطابق مصوبه هیأت امنای دانشگاه علوم پزشکی محل تحصیل است. مبلغ شهریه از طریق سایت دانشگاهها اعلام میشود.
شرایط دانشگاههای علوم پزشکی برای پذیرش دانشجو از کنکور ۱۴۰۰

ادامه جدول شرایط دانشگاههای علوم پزشکی برای پذیرش دانشجو از کنکور ۱۴۰۰

از میان ۵۳ دانشگاه علوم پزشکی که شرایط خود را اعلام کردهاند تنها ۳ دانشگاه علوم پزشکی گناباد، گراش و بقیه الله الاعظم (عج) به صورت کامل خوابگاه ارائه میکنند.
سایر دانشگاهها عنوان کردهاند که هیچ گونه تعهدی در ارائه خوابگاه ندارند. برخی از دانشگاهها قید کردهاند که به دانشجویان دورههای شهریه پرداز به هیچ عنوان خوابگاه داده نمیشود.
برخی از دانشگاهها هم اعلام کردهاند که برخی از دانشجویان دورههای روزانه هم با محدودیت خوابگاه مواجه اند و این در حالی است که تحصیل در دورههای روزانه دانشگاهها رایگان است.
تعداد ۱۶ دانشگاه فاقد خوابگاه بوده و از میان ۵۰ دانشگاه، برخی عدم تعهد تامین خوابگاه و برخی عدم تامین خوابگاه برای دورههای غیر روزانه را مورد اشاره قرار دادهاند.