پرتال دانشگاهی کشور پرتال دانشگاهی کشور
University Portal of Iran




کلمات مرتبط

    نتایج کارشناسی ارشد 1402 نتایج ارشد 1402 دفترچه کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد امریه سربازی استخدام تامین اجتماعی استخدام شرکت نفت استخدام آموزش و پرورش استخدام بانک پذیرش بدون کنکور منابع کارشناسی ارشد منابع دکتری استخدام شهرداری آگهی استخدام پليس استخدام نیروی انتظامی لیست همایش های بین المللی لیست سمینار لیست کنفرانس سالن همایش مقاله ISI دانشگاه پيام نور استخدام بانک پاسارگاد سازمان سما استخدام بانک شهر استخدام بانک گردشگری آگهی استخدام بانک صادرات استخدام بانک پارسیان پودمانی علمی کاربردی 1402 استخدام دولتی استخدام استانداری استخدام آتش نشانی استخدام وزارت نيرو استخدام ديپلم استخدام برنامه نویس استخدام حسابدار نمونه سئوالات کارشناسی ارشد نمونه سئوالات دکتری ارزشیابی مدرک دانشگاه پیام نور فراگير دانشپذير مدرک دیپلم مدرک کارشناسی انتخاب رشته کنکور سراسری 1402 عدح.هق daneshgah پردیس دانشگاهی شهریه دانشگاهها آگهی استخدام تهران azad karshenasi arshad kardani peyvasteh azmoon konkoor mba مجازی mba یکساله مدرک mba
 اخبار دانشگاهی کشور / دانشگاه خارجی          17 اردیبهشت 1393 - 07 May 2014


نقش کمرنگ زنان مدیر در دانشگاه‌های جنوب‌آسیا






 افزایش درآمد و جمعیت جوان در کشورهای جنوب آسیا سبب رشد چشمگیر زنان دانشجو شده اما با این حال نقش زنان در رده‌های مدیریتی دانشگاه‌ها همچنان کمرنگ است.

به گزارش پرتال دانشگاهی به نقل از (ایسنا)، با وجود رشد چشمگیر دانشجویان زن در کشورهایی نظیر بنگلادش،‌ افغانستان،‌ هند، نپال، پاکستان و سریلانکا، پست‌های مدیریتی دانشگاه‌ها همچنان از حضور زنان بی‌بهره هستند. «اسماعیل بادات»، مدیر شورای فرهنگی آموزشی انگلیس در منطقه جنوب آسیا معتقد است که بسیاری از زنان شاغل در دانشگا‌ه‌ها و مدیران آموزش عالی اغلب به صورت تصادفی به این سمت‌ها راه می‌یابند و این انتخاب‌ها از سوی آنها آگاهانه و از روی علاقه شغلی نبوده است.

یونیورسیتی ورلدنیوز، در تمام کشورهای جنوب آسیا شرایط توسعه اقتصادی و موقعیت کلی زنان متفاوت است. اما یکی از مهمترین خصوصیات مشترک در میان زنان این کشورها، حکمرانی مردان بر آموزش عالی است. در تمام این شش کشور آسیایی مهم حضور زنان در اخذ مسئولیت‌های شغلی و مدیریتی در آموزش عالی به طرز وحشتناکی پایین است که جهانی شدن آموزش عالی نیز بر این مشکلات دامن می‌زند.

«بادات» تاکید کرد از آنجا که جنوب آسیا طی دهه آینده در صدد احداث 800 دانشگاه جدید دیگر و توسعه جدی آموزش عالی است،‌ باید رویه حاضر و عدم تعادل جنسیتی در این منطقه تغییر کند. به عنوان مثال در هند از مجموع 12 میلیون دانشجوی دانشگا‌ه‌ها 44 درصد را زنان تشکیل می‌دهند در حالی که تنها 3 درصد از معاونان دانشگاه این کشور زن هستند. این در حالی است که در سوئد 43 درصد از روسای دانشگاه‌ها را زنان تشکیل می‌دهند. این شرایط در افغانستان ناامیدکننده‌تر است. با اینکه تعدادی از کشورها نظیر هند و پاکستان در تلاشند حضور زنان در آموزش عالی را ترویج دهند اما افغانستان هنوز راه درازی در پیش دارد. در این کشور تنها یک پنجم دانشجویان زن هستند.


پر بازدیدترین دانشگاه خارجی

خبرنامه - شبکه های اجتماعی