پرتال دانشگاهی کشور پرتال دانشگاهی کشور
University Portal of Iran




کلمات مرتبط

    نتایج کارشناسی ارشد 1402 نتایج ارشد 1402 دفترچه کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد امریه سربازی استخدام تامین اجتماعی استخدام شرکت نفت استخدام آموزش و پرورش استخدام بانک پذیرش بدون کنکور منابع کارشناسی ارشد منابع دکتری استخدام شهرداری آگهی استخدام پليس استخدام نیروی انتظامی لیست همایش های بین المللی لیست سمینار لیست کنفرانس سالن همایش مقاله ISI دانشگاه پيام نور استخدام بانک پاسارگاد سازمان سما استخدام بانک شهر استخدام بانک گردشگری آگهی استخدام بانک صادرات استخدام بانک پارسیان پودمانی علمی کاربردی 1402 استخدام دولتی استخدام استانداری استخدام آتش نشانی استخدام وزارت نيرو استخدام ديپلم استخدام برنامه نویس استخدام حسابدار نمونه سئوالات کارشناسی ارشد نمونه سئوالات دکتری ارزشیابی مدرک دانشگاه پیام نور فراگير دانشپذير مدرک دیپلم مدرک کارشناسی انتخاب رشته کنکور سراسری 1402 عدح.هق daneshgah پردیس دانشگاهی شهریه دانشگاهها آگهی استخدام تهران azad karshenasi arshad kardani peyvasteh azmoon konkoor mba مجازی mba یکساله مدرک mba
 اخبار دانشگاهی کشور / دانشگاه خارجی          18 خرداد 1393 - 08 June 2014


تبعیض جنسیتی در انتخاب مدیران آموزش عالیِ انگلیس





 نتایج مطالعات جدید در انگلیس حاکی از کاهش شدید حضور زنان در عرصه مدیریت دانشگاهی در این کشور است.

، زنان در حال حاضر 56.5 درصد از بدنه دانشجویی و 53.8 درصد از کل نیروی کاری انگلیس را تشکیل می‌دهند. آنها همچنین 45 درصد از مشاغل آکادمیک در بخش آموزش عالی این کشور را در اختیار دارند. اما حضور آنها در راس مدیریت‌ها به شدت کاهش یافته به طوری که تنها 27.5 درصد از مدیران را زنان انگلیسی تشکیل می‌دهند. این آمار در عناوین شغلی چون معاونت دانشگاهی و مسئولیت‌های اصلی نظیر ریاست دانشگاه‌ها حتی از این هم کمتر است. در سال تحصیلی 2014-2013 میلادی تنها 17 درصد از روسای دانشگاهی را زنان تشکیل داده‌اند که شامل روسای 29 دانشگاه از مجموع 166 دانشگاه این کشور می‌شود.

«اداره چالش‌های جنسیتی و موسسه مدیریت در آموزش عالی انگلیس» به منظور یافتن علت عدم توازن جنسیتی در پست‌های مدیریتی آموزش عالی این کشور دست به انجام این مطالعه زده است. این موسسه مطالعات خود را در «مرکز تحقیقات و اجرای سیاست‌های متنوع» در دانشگاه «آکسفورد بروکس» انجام داده است.
نتایج این مطالعه نشان داد زنان انگلیسی در مقایسه با مردان به دلیل تعصبات جنسیتی در انتخاب عناوین شغلی مدیریتی ناموفق‌تر هستند. برخی از حاضران در این مطالعه تاکید کردند به محض دستیابی به پست‌های بالاتر مدیریتی بیش از پیش از وضعیت تفاوت‌ها و تبعیض‌های جنسیتی آگاه شده‌اند. برخی از آنها به ویژه احساس می‌کنند با تصویری که اعضای هیئت انتخاب مدیران از یک رئیس دانشگاه ساخته‌اند، هماهنگ نیستند و می‌گویند برخی دوست ندارند ما را در راس مدیریت ببینند.

حاضران در این مطالعه از ضعف تنوع جنسیتی و نژادی در احراز پست ریاست دانشگاه‌ها ابراز نگرانی کردند و گفتند: این مسئله احتمالا از همانندسازی در فرآیند انتخاب و جذب در پست‌های ارشد تاثیر گرفته است. یکی از حاضران در این مطالعه با انتقاد از این وضعیت گفت: بسیاری از این انتخاب‌ها از سوی مردان مسن، سنتی و طبقه متوسط جامعه صورت می‌گیرند.


پر بازدیدترین دانشگاه خارجی

خبرنامه - شبکه های اجتماعی