پرتال دانشگاهی کشور پرتال دانشگاهی کشور
University Portal of Iran




کلمات مرتبط

    نتایج کارشناسی ارشد 1402 نتایج ارشد 1402 دفترچه کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد امریه سربازی استخدام تامین اجتماعی استخدام شرکت نفت استخدام آموزش و پرورش استخدام بانک پذیرش بدون کنکور منابع کارشناسی ارشد منابع دکتری استخدام شهرداری آگهی استخدام پليس استخدام نیروی انتظامی لیست همایش های بین المللی لیست سمینار لیست کنفرانس سالن همایش مقاله ISI دانشگاه پيام نور استخدام بانک پاسارگاد سازمان سما استخدام بانک شهر استخدام بانک گردشگری آگهی استخدام بانک صادرات استخدام بانک پارسیان پودمانی علمی کاربردی 1402 استخدام دولتی استخدام استانداری استخدام آتش نشانی استخدام وزارت نيرو استخدام ديپلم استخدام برنامه نویس استخدام حسابدار نمونه سئوالات کارشناسی ارشد نمونه سئوالات دکتری ارزشیابی مدرک دانشگاه پیام نور فراگير دانشپذير مدرک دیپلم مدرک کارشناسی انتخاب رشته کنکور سراسری 1402 عدح.هق daneshgah پردیس دانشگاهی شهریه دانشگاهها آگهی استخدام تهران azad karshenasi arshad kardani peyvasteh azmoon konkoor mba مجازی mba یکساله مدرک mba
 اخبار دانشگاهی کشور / بورسیه          19 بهمن 1392 - 08 February 2014


تشریح چگونگی ورود بدون آزمون 3 هزار بورسیه دکتری و برخی از ورودی ها حتی کف معدل را ندارند

رئیس سازمان امور دانشجویان وضعیت 3 هزار دانشجوی بورسیه را که بدون رعایت ضوابط وارد دانشگاه ها شده اند را تشریح کرد و گفت: مسیر‌هایی برای بورس داخل و خارج از کشور ایجاد شده که در آن، موضوع آزمون کتبی مطرح نبوده بلکه به مصاحبه حضوری توجه شده است.



به گزارش پرتال دانشگاهی به نقل از: خبرنگار مهر، دکتر مجتبی صدیقی درباره ورود به دانشگاه 3 هزار دانشجوی بورسیه بدون رعایت ضوابط کامل علمی در پاسخ به خبرنگار مهر گفت: مسیر‌هایی برای بورس داخل و خارج از کشور ایجاد شده که در آن، موضوع آزمون کتبی مطرح نبوده بلکه به مصاحبه حضوری توجه شده است.

وی ادامه داد:  براین اساس آیین‌نامه‌هایی پیش‌بینی شده و یا فراخوان‌هایی صورت گرفته که تبدیل بورس خارج به داخل مطرح شده و مجموعه‌ این افراد با معدل‌های مختلف، مصاحبه‌هایی در درون وزارتخانه انجام دادند و به دانشگاه‌ها معرفی شدند.

رئیس سازمان امور دانشجویان با بیان اینکه  از سال 89 تا 92 حدود 3 هزار نفر به این شکل به دانشگاه‌ها معرفی شدند خاطرنشان کرد: برخی از آنها کف معدلی آیین نامه‌ها را نیز نداشتند و برخی هم که کف معدل را داشته‌اند ولی براساس آیین‌نامه ما، مشکل قانونی نداشته‌اند و به همین دلیل فعلا در دانشگاه‌ها مشغول به تحصیل هستند.

وی ادامه داد:  برخی از این افراد جایابی ندارند و باید در فرصتی مشخص برای آنها تعیین تکلیف و جایابی شود، اگر برای آنها جایابی شود و دانشگاه بپذیرد، مشکل خاصی نیست و اگر احیانا در جایابی آنها مشکلی ایجاد شود، باید برای آنها فکری کنیم البته نه در ارتباط با ادامه تحصیل آنها، بلکه در خصوص نوع بورس باید تصمیم‌گیری‌هایی صورت گیرد تا در سال آینده اجرایی شود.

صدیقی تاکید کرد: در این مجموعه برخی از شرایط آیین‌نامه‌های مصوب را داشته و یا نداشته‌اند، در مورد آنهایی که شرایط آیین‌نامه را نداشتند، باید کاری کنیم که آموزش عالی ضرر نکند، در حالی که متوسط ورودی‌های ما در دکتری از طریق آزمون در مقطع کارشناسی بالای 17.50 و در مقطع کارشناسی ارشد نزدیک 17.2 است قاعدتا باید وضعیت علمی بورسیه‌ها بالاتر از متوسط باشد زیرا آنها می‌خواهند هیات علمی دانشگاه شوند و پیشانی توسعه علمی کشور را تشکیل دهند.

رئیس سازمان امور دانشجویان با بیان اینکه امیدواریم مسائلی که در گدشته وجود داشته در آینده نباشد افزود: به همین دلیل اعلام کردیم که در سال آینده همه در آزمون شرکت کنند و مربیان نیز طبق آیین‌نامه خاص خودشان دنبال خواهند شد.

وی در خصوص تعداد افرادی که برای مصاحبه مجدد دعوت شده‌اند گفت: یک بخش از این مسئله جوسازی است و ما از وقتی که آمدیم، اعلام کردیم که تعهدات قبلی به قوت خود باقی است؛ تعداد زیادی احکام بورس در 3 ماه اخیر صادر شده و برخی افراد هستند که وضعیت تحصیلی و معدل آنها به گونه‌ای است که نیازمند بررسی مجدد هستند و تا زمانی که حکم بورس نگرفته‌اند، طبیعی است که تعهد نهایی ایجاد نشده لذا از این افرادی که مصاحبه مجدد شده‌اند، بیشترشان تائید شده‌اند.

صدیقی ادامه داد: تلاش ما این است، افرادی که به هر دلیلی برای خودشان تعهد ایجاد کرده‌اند و احیانا استعفا داده‌اند و برای بورس خود عقبه حقوقی ایجاد کرده‌اند کمک کنیم ولی باید قبول کنیم که صلاح نیست افرادی که وضعیت علمی‌شان زیر متوسط ورودی‌های دکتری است، عضو هیات علمی دانشگاه‌ها شوند، البته ما همه جوانب را در نظر می‌گیریم و امیدورایم کمترین صدمه به مردم وارد شود.

وی گفت: تعداد افرادی که برای مصاحبه مجدد دعوت شده‌اند، زیاد نیستند، حدود 15 درصد از مجموعه‌ افرادی است که به این شکل در انتظار بورس بوده و امورات آنها در دست انجام بوده است که البته تعداد قابل توجهی از آنها در مصاحبه تایید شدند.

رئیس سازمان امور دانشجویان یادآورشد: وقتی افراد از وضعیت علمی خود مطمئن هستند، نباید درباره آزمون علمی مجدد حرفی داشته باشند و همه اینها برای آنهایی است که تاکنون حکم بورس دریافت نکرده‌اند. هر کسی که حکم را دریافت کرده، ما به تعهدات قبلی خود در این زمینه پایبندیم و هزینه‌هایشان را به دانشگاه‌ها می‌دهیم.

تگ ها بورسیه ورود بدون آزمون به بورسیه بورسیه داخلی بورس تحصیلی بورسیه تحصیلی شرایط بورسیه تحصیلی

پر بازدیدترین بورسیه

خبرنامه - شبکه های اجتماعی