پرتال دانشگاهی کشور پرتال دانشگاهی کشور
University Portal of Iran




کلمات مرتبط

    نتایج کارشناسی ارشد 1402 نتایج ارشد 1402 دفترچه کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد امریه سربازی استخدام تامین اجتماعی استخدام شرکت نفت استخدام آموزش و پرورش استخدام بانک پذیرش بدون کنکور منابع کارشناسی ارشد منابع دکتری استخدام شهرداری آگهی استخدام پليس استخدام نیروی انتظامی لیست همایش های بین المللی لیست سمینار لیست کنفرانس سالن همایش مقاله ISI دانشگاه پيام نور استخدام بانک پاسارگاد سازمان سما استخدام بانک شهر استخدام بانک گردشگری آگهی استخدام بانک صادرات استخدام بانک پارسیان پودمانی علمی کاربردی 1402 استخدام دولتی استخدام استانداری استخدام آتش نشانی استخدام وزارت نيرو استخدام ديپلم استخدام برنامه نویس استخدام حسابدار نمونه سئوالات کارشناسی ارشد نمونه سئوالات دکتری ارزشیابی مدرک دانشگاه پیام نور فراگير دانشپذير مدرک دیپلم مدرک کارشناسی انتخاب رشته کنکور سراسری 1402 عدح.هق daneshgah پردیس دانشگاهی شهریه دانشگاهها آگهی استخدام تهران azad karshenasi arshad kardani peyvasteh azmoon konkoor mba مجازی mba یکساله مدرک mba
 اخبار دانشگاهی کشور / اخبار دانشگاه          17 اسفند 1392 - 08 March 2014


30 درصد فارغ‌التحصیلان علوم پزشکی به صندوق رفاه بدهکارند





 رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت با اشاره به اینکه کاهش میزان اعتبارات صندوق باعث شده که در سال جاری نزدیک به 20 درصد متقاضیان قادر به دریافت تسهیلات نشوند، در عین حال گفت: حداقل 30 درصد افرادی که تا کنون از صندوق وام گرفته‌اند، بدهی خود را به صندوق نپرداخته‌اند.

دکتر فرهاد جعفری در گفت‌وگو با خبرنگار«دانشگاهی» خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، با بیان اینکه در سال جاری تاکنون حدود 189 هزار دانشجو از صندوق وام دریافت کرده‌اند اظهار کرد: تقریبا نیمی از دانشجویان علوم پزشکی کل کشور به طور میانگین همه ساله از تسهیلات این صندوق استفاده می‌کنند.

وی با تاکید بر اینکه در صورت صرف نظر کردن دانشجویانی که نیاز چندانی به دریافت تسهیلات ندارند و با توجه به محدودیت‌های صندوق، دانشجویان نیازمند بیشتری می‌توانند از این تسهیلات استفاده کنند، اظهار کرد: در حال حاضر صندوق رفاه 16 نوع وام را به دانشجویان پرداخت می‌کند و هر دانشجو در صورت واجد شرایط بودن می‌تواند از تمام این تسهیلات استفاده کند.

جعفری با تاکید بر اینکه با توجه به شرایط مالی صندوق رفاه تا سال تحصیلی 91-90 به اکثر متقاضیان پاسخ مثبت جهت بهره‌مندی از تسهیلات داده می‌شد، خاطر نشان کرد: در سال 92 به دلیل محدودیت‌های پیش آمده 10 تا 20 درصد تقاضاها بدون پاسخ ماند و این میزان تقریبا به اندازه کاهش بودجه صندوق در این سال است.

30 درصد فارغ‌التحصیلان علوم پزشکی به صندوق رفاه بدهکارند

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت با اشاره به اینکه حداقل 30 درصد افرادی که وام دریافت کرده‌اند، اقدامی جهت پرداخت اقساط آن انجام نداده‌اند، گفت: علاوه بر آنکه این مستنکفین به بیت‌المال بدهکار هستند باید توجه داشته باشند که صندوق با ضمانت‌نامه و تعهدات محضری که از این افراد دارد، می‌تواند برای دریافت بدهی آنها اقدام قانونی کند.

جعفری با تاکید بر اینکه بدهکاران به صندوق رفاه یک وام قرض‌الحسنه با کمترین هزینه را دریافت کرده‌اند، تصریح کرد: با اینکه صندوق رفاه می‌تواند با استفاده از روش‌های قانونی اموال منقول و غیرمنقول این مستنکفین را تا پرداخت بدهی‌هایشان ضبط کند اما ترجیح می‌دهد تا جائی که ممکن است برای وصول مطالبات از این راه‌ها استفاده نکند.

وی همچنین اظهار کرد: علاوه بر این سالیانه 12 درصد جریمه دیرکرد در پرداخت نیز به بدهکاران به صندوق تعلق می‌گیرد و به میزان بدهی این افراد هر ساله افزوده می‌شود. بنابراین هر چه زودتر بدهی آنان پرداخت شود هزینه کمتری را متقبل خواهند شد.

رئیس صندوق رفاه وزارت بهداشت همچنین درباره اقدامات صندوق جهت وصول مطالباتش خاطر نشان کرد: بخش قابل توجهی از نیروی سازمان به برقراری تماس با بدهکاران، محل کار و خانواده این افراد اختصاص داده شده است تا به این افراد اخطار داده شود.

وی با بیان اینکه افرادی که از صندوق رفاه وام یا سایر تعهدات را دریافت می‌کنند تا زمانی که دانشجو هستند، بدهکار به حساب نمی‌آیند، ادامه داد: پس از اتمام تحصیل، لازم است این افراد طی 48 قسط بدهی خود را به صندوق پرداخت کنند، اما از دانشجویان تقاضا می‌شود برای پرداخت این اقساط زودتر اقدام کنند.

زمان پرداخت اولین قسط دانشجویان وام‌گیرنده

جعفری با اشاره به اینکه اولین قسط دانشجویان شش ماه پس از اتمام تحصیل آنان آغاز می‌شود، افزود: در قانون راهکارهایی جهت پیگیری بدهی دانشجویان مانند اعمال محدودیت‌هایی در گرفتن مطب، ریز نمره، پروانه و جواز و دانشنامه برای صندوق رفاه در نظر گرفته شده است اما این زمان جهت باز پس گرفتن مطالبات دیر است و این امر ضرر زیادی را به صندوق و به تبع آن به دانشجویانی که صلاحیت و لیاقت دریافت وام را دارند، وارد می‌کند. لازم است در زمینه پرداخت بدهی به صندوق در کنار راهکارهای قانونی یک فرهنگ‌سازی کلی ایجاد شود تا هر سال درصد این مستنکفین کاهش پیدا کند.


پر بازدیدترین اخبار دانشگاه

خبرنامه - شبکه های اجتماعی