ايجاد دو پژوهشکده در حوزه دفاعي در دانشگاه شريف
رئيس سمينار فناوري سيستمهاي راداري از راه اندازي دو پژوهشکده در اين دانشگاه خبر داد و گفت: يک پژوهشکده با همکاري نيروي هوايي سپاه و پژوهشکده ديگر با همکاري صا ايران در حوزه هاي پدافند هوايي و مخابرات دفاعي راه اندازي مي شوند.
به گزارش خبرنگار مهر، دکتر محمد مهدي نايبي صبح امروز سه شنبه در حاشيه سمينار فناوري سيستمهاي راداري در جمع خبرنگاران با اشاره به فعاليتهاي پژوهشي اين دانشگاه در حوزه سيستمهاي راداري افزود: از سالهاي قبل پژوهشکده شهيد رضايي دانشگاه صنعتي شريف فعاليتهايي را در زمينه رادار OTH يا Over The Horizon (ماوراي افق) و همچنين رادار "پسيو"( Passive) آغاز کرده بود که اجرايي شد.
رادار Passive انواعي از رادارهايي هستند که بدون اينکه از خود تشعشعاتي صادر کنند مي توانند اهداف را شناسايي و رديابي کنند.
وي از راه اندازي پژوهشکده شهيد کاظمي در آينده در دانشگاه صنعتي شريف خبر داد و اظهار داشت: اين پژوهشکده با همکاري نيروي هوايي سپاه راه اندازي خواهد شد و در زمينه پدافند هوايي فعاليت مي کند. در اين همکاري قرار است پروژه هاي پدافند هوايي سپاه که نياز به مطالعات و بررسي هاي تئوري دارد به اين پژوهشکده سپرده شود.
نايبي به جزئيات اين پژوهشکده اشاره کرد و يادآور شد: اين پژوهشکده شامل پنج گروه تحقيقاتي آيروديناميک، پيشرانه، سازه، هدايت و کنترل و مخابرات و کامپيوتر است.
رئيس سمينار فناوري سيستمهاي راداري، راه اندازي پژوهشکده مشترکي با شرکت صاايران را از ديگر اقدامات اين دانشگاه نام برد و خاطرنشان کرد: اين پژوهشکده در زمينه الکترونيک و مخابرات دفاعي فعال خواهد بود. مقدمات ايجاد اين پژوهشکده فراهم شده است که به زودي راه اندازي خواهد شد.
به گفته وي قبل از ايجاد اين پژوهشکده پروژه هاي مشترکي با همکاري اين دانشگاه و صاايران تعريف و اجرايي شده است.
http://www.mehrnews.com/fa/newsdetail.aspx?NewsID=1039700