پرتال دانشگاهی کشور پرتال دانشگاهی کشور
University Portal of Iran




کلمات مرتبط

    نتایج کارشناسی ارشد 1402 نتایج ارشد 1402 دفترچه کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد امریه سربازی استخدام تامین اجتماعی استخدام شرکت نفت استخدام آموزش و پرورش استخدام بانک پذیرش بدون کنکور منابع کارشناسی ارشد منابع دکتری استخدام شهرداری آگهی استخدام پليس استخدام نیروی انتظامی لیست همایش های بین المللی لیست سمینار لیست کنفرانس سالن همایش مقاله ISI دانشگاه پيام نور استخدام بانک پاسارگاد سازمان سما استخدام بانک شهر استخدام بانک گردشگری آگهی استخدام بانک صادرات استخدام بانک پارسیان پودمانی علمی کاربردی 1402 استخدام دولتی استخدام استانداری استخدام آتش نشانی استخدام وزارت نيرو استخدام ديپلم استخدام برنامه نویس استخدام حسابدار نمونه سئوالات کارشناسی ارشد نمونه سئوالات دکتری ارزشیابی مدرک دانشگاه پیام نور فراگير دانشپذير مدرک دیپلم مدرک کارشناسی انتخاب رشته کنکور سراسری 1402 عدح.هق daneshgah پردیس دانشگاهی شهریه دانشگاهها آگهی استخدام تهران azad karshenasi arshad kardani peyvasteh azmoon konkoor mba مجازی mba یکساله مدرک mba
 اخبار دانشگاهی کشور / اخبار دانشگاه          08 مهر 1398 - 30 September 2019


معاون دانشجویی دانشگاه تبریز از تغییر سیستم طبخ غذا در این دانشگاه خبر داد و گفت: به منظور حفظ ارزش غذایی، شعله و روغن در طبخ غذا حذف شد.

پرتال دانشگاهی به نقل از حسین امامعلی پور در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به برنامه دانشگاه تبریز برای تغییر سیستم طبخ غذای دانشجویی، گفت: امسال رستوران دولتی دانشگاه به سیستم تمام صنعتی و طبخ غذا با بخار مجهز شده که این اتفاق برای اولین بار در سطح دانشگاههای کشور رخ می دهد.  

معاون دانشجویی دانشگاه تبریز از حذف شعله و روغن در طبخ غذا خبر داد و افزود: ریز مغذی ها در مدل قبلی طبخ غذا از بین می رفت اما حالا با ورود این سیستم ارزش غذایی حفظ خواهد شد؛ چرا که شعله حذف شده است.

طرح جدید دانشگاه تبریز برای طبخ غذا/مرغ و ماهی بخارپز می شوند

وی ضمن بیان اینکه در حال حاضر فرهای کامبی (دستگاهی برای بخارپز و بریانی کردن)  تهیه شده که مرغ و ماهی بدون قطره ای روغن برای دانشجویان پخته می شود، از رضایت دانشجویان از این نوع طبخ غذا در هفته های اخیر خبر داد.

امامعلی پور اظهار کرد: این طرح به صورت پایلوت از سمت صندوق رفاه در این دانشگاه اجرا می شود و قرار است بیشتر دانشگاه ها به این سیستم مجهز شوند.

هزینه ۳ میلیاردی برای خرید تجهیزات جدید

معاون دانشجویی دانشگاه تبریز با اشاره به هزینه کرد ۳ میلیارد تومان برای خرید این تجهیزات، خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۹۵ درصد روغن در غذاها و خورشت ها حذف شده است و فقط در انتها روغنی بر روی غذا اسپری می شود.

ارائه ۵۰ مدل غذا در ۵ رستوران مکمل

وی در ادامه درباره رستوران ها مکمل این دانشگاه توضیح داد و افزود: در حال حاضر ۵ رستوران مکمل در کنار رستوران دولتی داریم که در آن ها ۵۰ نوع غذا ارائه می شود.

نرخ غذای دانشجویی در رستوران دولتی و مکمل

امامعلی پور همچنین درباره سوبسید (یارانه) دانشگاه برای غذاهایی که در رستورانهای مکمل دانشگاه ارائه می شود،  گفت: دانشگاه به ازای هر وعده صبحانه ۳ هزار و ۵۰۰ تومان و ناهار و شام ۸ هزار تومان سوبسید می دهد که دانشجو برای ناهار و شام میانگین حدود ۲ هزار تومان پول پرداخت می کند. در رستوران دولتی نیز دانشجویان هزار و  ۶۰۰ تومان بابت غذا پول می پردازند.

غذای رایگان برای دانشجویان بی بضاعت

معاون دانشجویی دانشگاه تبریز اضافه کرد: دانشجویان بی بضاعت در این دانشگاه می توانند بدون اینکه پولی بپردازند، از وعده های غذایی در رستوران های مکمل بهره مند شوند.

وی ادامه داد: سال گذشته ۵۸ درصد دانشجویان از رستوران های مکمل و ۴۲ درصد از رستوران های دولتی استفاده کردند.

امامعلیپور در ادامه تصریح کرد: خوشبختانه با اعتباری که اخیرا به دانشگاه ها در ارتباط با تغذیه دانشجویی داده شد، به دانشگاه ها بسیار کمک کرد در غیر این صورت دانشگاه ها با مشکل جدی رو به رو می شدند.

ارائه خوابگاه به دانشجویان دکتری شبانه

وی ضمن اشاره به اینکه به ۱۰۰ درصد دانشجویان روزانه خوابگاه ارائه می دهیم، از ارائه خوابگاه به دانشجویان دکتری شبانه خبر داد.

معاون دانشجویی دانشگاه تبریز ظرفیت خوابگاهی دانشگاه را ۵ هزار نفر عنوان کرد و گفت: همه اتاق های خوابگاهی فرش دارند و از شرایط خوبی بهره مند هستند.



جدیدترین اخبار دانشگاهی - استخدامی و کنفرانس های علمی را در پرتال دانشگاهی مشاهده کنید. 
با عضویت در خبرنامه های تخصصی ، اخبار را در ایمیل خود دریافت کنید . 
کانال تلگرام پرتال دانشگاهی را  به نشانی https://telegram.me/unpir دنبال کنید.

پر بازدیدترین اخبار دانشگاه

خبرنامه - شبکه های اجتماعی