پرتال دانشگاهی کشور پرتال دانشگاهی کشور
University Portal of Iran




کلمات مرتبط

    نتایج کارشناسی ارشد 1402 نتایج ارشد 1402 دفترچه کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد امریه سربازی استخدام تامین اجتماعی استخدام شرکت نفت استخدام آموزش و پرورش استخدام بانک پذیرش بدون کنکور منابع کارشناسی ارشد منابع دکتری استخدام شهرداری آگهی استخدام پليس استخدام نیروی انتظامی لیست همایش های بین المللی لیست سمینار لیست کنفرانس سالن همایش مقاله ISI دانشگاه پيام نور استخدام بانک پاسارگاد سازمان سما استخدام بانک شهر استخدام بانک گردشگری آگهی استخدام بانک صادرات استخدام بانک پارسیان پودمانی علمی کاربردی 1402 استخدام دولتی استخدام استانداری استخدام آتش نشانی استخدام وزارت نيرو استخدام ديپلم استخدام برنامه نویس استخدام حسابدار نمونه سئوالات کارشناسی ارشد نمونه سئوالات دکتری ارزشیابی مدرک دانشگاه پیام نور فراگير دانشپذير مدرک دیپلم مدرک کارشناسی انتخاب رشته کنکور سراسری 1402 عدح.هق daneshgah پردیس دانشگاهی شهریه دانشگاهها آگهی استخدام تهران azad karshenasi arshad kardani peyvasteh azmoon konkoor mba مجازی mba یکساله مدرک mba
 اخبار دانشگاهی کشور / اخبار دانشگاه          31 اردیبهشت 1399 - 20 May 2020


رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم از تدوین طرح آمایش خوابگاه‌های دانشجویی با رویکرد عدالت‌محوری از سوی صندوق رفاه دانشجویان خبر داد.

به گزارش پرتال دانشگاهی و به نقل از خبرگزاری مهر به نقل از وزارت علوم، نشست مجازی خیرین آموزش عالی کشور با محوریت طرح ارتقای خوابگاه‌های دانشگاهی با مشارکت صندوق رفاه دانشجویان و بنیادهای خیریه دانشگاه‌ها و در محل ستاد خیرین وزارت علوم برگزار شد.

ناصر مطیعی در خصوص وضعیت موجود سراهای دانشجویی در کشور گفت: در حال حاضر ۲ میلیون متر مربع فضای فیزیکی دانشجویی در کشور است که براساس بررسی‌های انجام شده، حدود ۶۰ درصد آن‌ها عمری بالغ بر ۲۰ سال دارند و ۸۱۲ هزار متر مربع از سراهای دانشجویی، مربوط به سطح ۴ و ۵ است.

وی در رابطه با اهمیت سراهای دانشجویی افزود: دانشجویی که مکان راحت و امنی برای گذران دوران دانشجویی نداشته باشد و در مکانی زندگی کند که در آن احساس کرامت و عزت نفس نمی‌کند، انگیزه و اعتماد بنفس لازم برای دفاع از یک ملت را نخواهد داشت لذا هرچقدر برای ارتقای سطح رفاه دانشجویان هزینه شود، استقلال و ضریب توسعه کشور بیش از پیش رشد می‌کند.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان مطرح کرد: در حوزه سراهای دانشجویی با یک برآورد تقریبی براساس هر مترمربع ۸۰۰ هزار تومان، چیزی حدود هزار میلیارد تومان برای تعمیر و نوسازی، منابع مالی نیاز است.

مطیعی اظهار داشت: در سال گذشته به همت دانشگاه‌ها و مجوز هیأت امنا به صندوق رفاه دانشجویان، مجموعاً حدود ۷۴ میلیارد تومان در قالب طرح‌های ارتقا به سراهای دانشجویی کمک شد. البته دانشگاه‌ها نیز از محل درآمدهای اختصاصی خود، اعتبارات دیگری را به سراهای دانشجویی اختصاص دادند.

وی با بیان اینکه اگر نرخ استهلاک از نرخ بازسازی پیشی بگیرد، سبب نارضایتی هرچه بیشتر دانشجویان خواهد شد، گفت: دستگاه‌های مختلف در کنار مردم و خیرین باید با اهتمام بیشتری به سراهای دانشجویی توجه کنند. تجربه نشان داده هرکجا مردم و بخش خصوصی به میدان آمدند، کارهای بزرگی که در نگاه اول قابل انجام نبوده، به انجام رسیده است.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان در بخش دیگری سخنان خود با تاکید بر لزوم توجه و بهبود شرایط خوابگاه‌ها بیان کرد: در حال حاضر مفهوم خوابگاه نیازمند بازنگری است زیرا اکنون برداشتی که از این مفهوم می‌شود، صرفاً استراحت شبانه است در صورتی که خوابگاه تنها، محل استراحت شبانه نیست بلکه محلی برای زیست جسمی و فکری دانشجویان است که در بسیاری از بخش‌های شخصیتی و اجتماعی تأثیرگذار خواهد بود.

مطیعی از تدوین طرح آمایش خوابگاه‌های دانشجویی با رویکرد عدالت‌محوری از سوی صندوق رفاه دانشجویان خبرداد، گفت: در طرح ۳ جانبه‌ای مقرر شد روند سراهای دانشجویی را بهبود ببخشیم و صندوق ۴۰ درصد از هزینه‌ها را تقبل کند.

وی افزود: در طرح‌های قبلی که خیرین در آن‌ها مشارکت داشتند، سهم پرداخت هزینه‌ها ۵۰ - ۵۰ بود و بعضاً خیرین هزینه مربوط به خود را پرداخت می‌کردند اما دانشگاه‌ها به دلیل مشکلات مالی به موقع نمی‌توانستند هزینه‌های مربوطه را پرداخت کنند. به همین دلیل تعهدات بین دانشگاه و خیر با چالش جدی روبرو می‌شد اما در طرح فعلی سهم ۴۰ درصدی صندوق بصورت قطعی پرداخت می‌شود و بازسازی سراها نیز ظرف ۳ یا ۴ ماه به اتمام می‌رسد. علاوه بر آن، در این طرح درصد مشارکت خیرین از ۵۰ به ۳۰ درصد کاهش پیدا کرده تا خیرین بتوانند در پروژه‌های بیشتری حضور داشته باشند.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان مطرح کرد: در تفاهم‌نامه اخیر تلاش شده تا حدود و ثغور طرفین برای اجرای طرح مشخص و نحوه انجام این تعدات شفاف سازی شود تا در ادامه کار هیچگونه اختلافی در خصوص نحوه انجام تعهدات به‌وجود نیاید.

وی با بیان اینکه در این طرح اولویت با دانشگاه‌هایی است که خود خیر معرفی می‌کنند، ادامه داد: این فرصت یک فرصت بسیار مهمی است که در اختیار دانشگاه‌ها، خیرین و صندوق قرار گرفته تا رنج محرومیت را از دانشجویانی که ظرفیت اعتلای علمی دارند، بزدایند. از دانشگاه‌ها تقاضا داریم چنانچه از بودجه خود مطمئن نیستند، برای مشارکت در این راه ورود نکنند.



جدیدترین اخبار دانشگاهی - استخدامی و کنفرانس های علمی را در پرتال دانشگاهی مشاهده کنید. 
با عضویت در خبرنامه های تخصصی ، اخبار را در ایمیل خود دریافت کنید . 
کانال تلگرام پرتال دانشگاهی را  به نشانی https://telegram.me/unpir دنبال کنید.

پر بازدیدترین اخبار دانشگاه

خبرنامه - شبکه های اجتماعی