پرتال دانشگاهی کشور پرتال دانشگاهی کشور
University Portal of Iran

کلمات مرتبط

    نتایج کارشناسی ارشد 1400 نتایج ارشد 1400 دفترچه کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد امریه سربازی استخدام تامین اجتماعی استخدام شرکت نفت استخدام آموزش و پرورش استخدام بانک پذیرش بدون کنکور منابع کارشناسی ارشد منابع دکتری استخدام شهرداری آگهی استخدام پليس استخدام نیروی انتظامی لیست همایش های بین المللی لیست سمینار لیست کنفرانس سالن همایش مقاله ISI دانشگاه پيام نور استخدام بانک پاسارگاد سازمان سما استخدام بانک شهر استخدام بانک گردشگری آگهی استخدام بانک صادرات استخدام بانک پارسیان پودمانی علمی کاربردی 1400 استخدام دولتی استخدام استانداری استخدام آتش نشانی استخدام وزارت نيرو استخدام ديپلم استخدام برنامه نویس استخدام حسابدار نمونه سئوالات کارشناسی ارشد نمونه سئوالات دکتری ارزشیابی مدرک دانشگاه پیام نور فراگير دانشپذير مدرک دیپلم مدرک کارشناسی انتخاب رشته کنکور سراسری 1400 عدح.هق daneshgah پردیس دانشگاهی شهریه دانشگاهها آگهی استخدام تهران azad karshenasi arshad kardani peyvasteh azmoon konkoor mba مجازی mba یکساله مدرک mba
 اخبار دانشگاهی کشور / اخبار دانشگاه          12 مهر 1399 - 03 October 2020


رئیس صندوق رفاه دانشجویان گفت:غذایی که در رستوران‌های مکمل دانشجویی عرضه می‌شود مانند رستوران دولتی زیاد نیست بنابراین نظارت در خصوص اجرای دستورالعمل های بهداشتی راحت‌تر است.

پرتال دانشگاهی و به نقل از ناصر مطیعی در گفتگو با خبرنگار مهر درخصوص ارائه غذا از طریق رستوران‌های مکمل و بوفه ها در سال تحصیلی جدید گفت:  بحث مدیریت خوابگاه و تغذیه برعهده دانشگاه‌ها است و صندوق رفاه دانشجویان به‌عنوان نهاد حمایتی در حوزه های مالی از دانشگاه‌ها حمایت می‌کند.

وی ادامه داد: نکته‌ای که وجود دارد این است که بوفه‌های دانشجویی به معنای رایج در جامعه قرار نیست که تامین کننده غذای دانشجویی باشند، درسال‌های قبل که کرونا نبود دو مدل رستوران دانشجویی داشتیم که یک مدل رستوران دولتی بود و یک تا دو مدل منوی غذایی داشت که بخشی از یارانه تامین شده و قیمت غذا با مقداری که صندوق مصوب کرده بود ارائه می‌شد.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان افزود: خیلی وقت‌ها دانشجویان مدعی تنوع کم غذا و کیفیت کم غذا بودند و از طرفی می دانید که دانشجویان از قومیت و استان های مختلف و سلایق غذایی متفاوت حضور دارند، بنابراین سازمان امور دانشجویان، صندوق رفاه دانشجویان و دانشگاه‌ها راه اندازی رستوران‌های مکمل را پیگیری کردند.

وی افزود: این رستوران‌ها غذاهای متنوع با هزینه ای متوسط که در رستوران های دولتی عرضه نمی شود را ارائه می‌کنند که بخشی از هزینه تمام‌شده را دانشگاه و بخش دیگر را دانشجو می دهد.

مطیعی ادامه داد: منتهی غذایی که در این رستوران‌ها عرضه می‌شود مانند رستوران دولتی زیاد نیست بنابراین نظارت در خصوص اجرای دستورالعمل های بهداشتی راحت‌تر است.

وی تصریح کرد: از طرفی پیمانکار در یک دانشگاهی در سال های قبل برای ۳ تا ۴ هزار دانشجو غذا آماده می کرد ولی در حال حاضر به دلیل کرونا و ملاحظات بهداشتی نهایت باید هزار غذا پخت کند، که اگر بخواهد قرارداد منعقد کند چون پرس غذایی کم شده است قیمت‌ها بسیار بالا می رود، بنابراین پیش‌بینی می‌شود در این شرایط توزیع غذا از طریق رستوران های مکمل از لحاظ قیمت به نفع دانشجو و دانشگاه است.

رئیس صندوق رفاه گفت: از لحاظ تنوع غذایی هم می تواند متنوع تر و کیفیت آن بهتر باشد و امکان نظارت بر آن بیشتر است.

وی ادامه داد: حتی گاهی وقت‌ها در این رستوران‌های مکمل غذا برای دانشجو به صورت رایگان تمام می‌شود به این صورت که ممکن است یک غذا پنج هزار تا پنج هزار و پونصد تومن تمام شود دانشگاه این قیمت را با یارانه بپردازد و فقط دانشجو در آن‌جا کارت کشیده و غذا را مصرف می‌کند و پولی پرداخت نمی‌کند.



جدیدترین اخبار دانشگاهی - استخدامی و کنفرانس های علمی را در پرتال دانشگاهی مشاهده کنید. 
با عضویت در خبرنامه های تخصصی ، اخبار را در ایمیل خود دریافت کنید . 
کانال تلگرام پرتال دانشگاهی را  به نشانی https://telegram.me/unpir دنبال کنید.

پر بازدیدترین اخبار دانشگاه

خبرنامه - شبکه های اجتماعی