پرتال دانشگاهی کشور پرتال دانشگاهی کشور
University Portal of Iran




کلمات مرتبط

    نتایج کارشناسی ارشد 1402 نتایج ارشد 1402 دفترچه کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد امریه سربازی استخدام تامین اجتماعی استخدام شرکت نفت استخدام آموزش و پرورش استخدام بانک پذیرش بدون کنکور منابع کارشناسی ارشد منابع دکتری استخدام شهرداری آگهی استخدام پليس استخدام نیروی انتظامی لیست همایش های بین المللی لیست سمینار لیست کنفرانس سالن همایش مقاله ISI دانشگاه پيام نور استخدام بانک پاسارگاد سازمان سما استخدام بانک شهر استخدام بانک گردشگری آگهی استخدام بانک صادرات استخدام بانک پارسیان پودمانی علمی کاربردی 1402 استخدام دولتی استخدام استانداری استخدام آتش نشانی استخدام وزارت نيرو استخدام ديپلم استخدام برنامه نویس استخدام حسابدار نمونه سئوالات کارشناسی ارشد نمونه سئوالات دکتری ارزشیابی مدرک دانشگاه پیام نور فراگير دانشپذير مدرک دیپلم مدرک کارشناسی انتخاب رشته کنکور سراسری 1402 عدح.هق daneshgah پردیس دانشگاهی شهریه دانشگاهها آگهی استخدام تهران azad karshenasi arshad kardani peyvasteh azmoon konkoor mba مجازی mba یکساله مدرک mba
 اخبار دانشگاهی کشور / اخبار دانشگاه          09 خرداد 1400 - 30 May 2021


۱۴ دفتر بسیج دانشجویی در نامه ای به معاون آموزشی وزیر بهداشت، نسبت به آیین نامه جدید امتحانات و تعیین زمان برای پاسخ به هر سوال اعتراض کردند.

به گزارش پرتال دانشگاهی و به نقل از خبرنگار مهر، ۱۴ دفتر بسیج دانشجویی سراسر کشور به معاون آموزشی وزارت بهداشت در اعتراض به آیین نامه جدید امتحانات نامه نوشتند.

متن نامه به شرح زیر است؛

معاونت محترم آموزش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

جناب آقای دکتر حق دوست

سلام علیکم

با عرض ادب و احترام خدمت حضرتعالی و آرزوی توفیق و سلامتی احتراما با توجه به انتشار شیوه نامه برگزاری آزمون های آنلاین از سوی معاونت آموزشی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی به شماره ۸۷۸/۵۰۰ /د مورخه ۲۸/۲/۱۴۰۰ که متاسفانه به دلیل عدم تطابق با فضای آموزش فعلی دانشجویان، باعث نگرانی و اضطراب دانشجویان گشته؛ ضمن توجه به ارسال شیوه نامه به تمامی دانشگاه های کشور توجه حضرتعالی را به نکات زیر جلب می نماییم:

- کاملا مشخص و مبرهن است که در طول یک سال و نیم آموزش مجازی سطح و کیفیت آموزش بسیار افت کرده و متاسفانه نظارتی بر سطح محتوا های ارائه شده از اساتید در اکثر دانشگاه های کشور انجام نمی شود. نکته ای که قابل انتظار است کاهش سطح دشواری سوالات در آزمون های برخط متناسب با سطح آموزش ارائه شده می باشد اما متاسفانه سطح دشواری سوالات نسبت به آزمون های حضوری بسیار افزایش یافته و زمان ارائه شده به دانشجویان نیز کمتر از زمان لازم برای پاسخگویی به سوالات است! سوالی که اینجا مطرح می شود این است که هدف از این حجم از سخت گیری در امر برگزاری آزمون های برخط، سنجش وضعیت فعلی آموزشی دانشجویان است و یا ایجاد فشار روانی و اضطراب برای آنها؟

- با این که یکی از اصلی ترین وظایف معاونت آموزش کاهش احتمال تخلفات امتحانی است، اما شیوه نامه مذکور بیشتر از آن که احتمال تخلفات را کاهش دهد، باعث افزایش اضطراب و استرس در دانشجویان فعال و درسخوان و همچنین موجب ضایع شدن حق این افراد خواهد شد. متاسفانه به دلایلی در اکثر دانشگاه های کشور مدت زمان طول ترم نسبت به حالت عادی قریب به دو ماه کاهش یافته است و این یعنی مدت زمان لازم برای آموزش و یادگیری مطالب بارگذاری شده برای دانشجویان فراهم نبوده است؛ در این شرایط انتظار میرود که معاونت آموزش وزارت به جای اتخاذ شرایط دشوار تر مانند تخصیص زمان مستقل برای هر سوال تلاش در تسهیل فرایند برگزاری امتحانات برخط و یا کاهش بودجه بندی مطالب داشته باشد.

- نکته اصلی و قابل توجه شیوه نامه ارائه شده تخصیص زمان مستقل ۵۰ ثانیه برای هر سوال (جامپی بودن سوالات) است!! همانطور که مستحضرید حتی حداقل زمان ارائه شده در شیوه نامه ترم قبلی نیز اعتراضاتی را همراه داشت چه برسد به آنکه برای هر سوال زمان مجزایی تعیین گردد. همان طور که مستحضر هستید در اکثر نقاط کشور شاهد مشکل قطع و وصل اینترنت هستیم؛ در صورت اجرای این آیین نامه جدید و قطع برق در حین آزمون وقتی دانشجو مجددا به سیستم متصل شود تعداد بالایی از سوالات را از دست خواهد داد. آیا رسالت آموزش دغدغه برای آموزش صحیح دانشجویان است با تنگ تر کردن شرایط بر دانشجو؟

- واقعا جای بسی تعجب است که مسئولین ذی ربط با علم به شرایط موجود به جای تلاش برای بهبود و ارتقای سطح آموزش مجازی بیشتر به دنبال ارائه و اتخاذ روشهای سختگیرانه و غیر منطقی در آزمون های برخط هستند که متاسفانه نه تنها مانع تخلف در آزمون ها نمیشود بلکه زمینه فکری تقلب در آزمون ها را در بین دانشجویان به راه می اندازد.

- نکته ای که در شیوه نامه تعجب دانشجویان را برانگیخته است این است که با توجه به وضعیت نامناسب اینترنت دانشگاه و کشور آیا صحبت از ارتباط صوتی یا تصویری دانشجویان حین برگزاری آزمون برخط منطقی است؟ در حالی که حتی در آزمون های برخط معمولی با محتوای عادی نیز تعدادی از دانشجویان از مشکلات سامانه و عدم توانایی آن در کارکرد صحیح گلایه دارند!! بر فرض حتی اگر این مشکل نیز حل شده و بستر مناسب برای ارتباط صوتی و تصویری هم فراهم گردد، آیا دیگر تعیین زمان مستقل برای هر سوال و ممنوعیت به بازگشت به سوالات قبلی ضروری است؟

-امید است با توجه حضرتعالی و مسئولین محترم به نامه ارسالی و تلاش برای حل مشکلات موجود بالاخص «عدم تعیین زمان مستقل برای هر سوال و واگذاری کنترل زمان به خود دانشجویان» اندکی از این بار فشار روانی شدید و دانشجویان کاسته شده تا دانشجویان همانند ترم های قبلی با آرامش به امتحانات خود بپردازند.

بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل

بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی لرستان

بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی نیشابور

بسیج دانشجویی دانشکده علوم پزشکی خراسان شمالی (اسفراین)

بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

بسیج دانشجویی دانشکده علوم پزشکی سراب

بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد

بسیج دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه

بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی

بسیج دانشجویی دانشکده پیراپزشکی و بهداشت فردوس

بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود

بسیج دانشجویی دانشکده علوم پزشکی همدان (اسد آباد)

بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد

بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار



جدیدترین اخبار دانشگاهی - استخدامی و کنفرانس های علمی را در پرتال دانشگاهی مشاهده کنید. 
با عضویت در خبرنامه های تخصصی ، اخبار را در ایمیل خود دریافت کنید . 
کانال تلگرام پرتال دانشگاهی را  به نشانی https://telegram.me/unpir دنبال کنید.

پر بازدیدترین اخبار دانشگاه

خبرنامه - شبکه های اجتماعی