اخبار دانشگاهی کشور / اخبار دانشگاه 12 آذر 1401 - 03 December 2022
دانشگاه خوارزمی درباره بیماری برخی از دانشجویان دانشگاه گزارشی ارائه داد، براساس آمارهای اعلام شده، در این گزارش، احتمال ابتلای دانشجویان به علائم بیماری ناشی از غذای سلف بسیار پایین است.
به گزارش پرتال دانشگاهی و به نقل از خبرگزاری مهر، دانشگاه خوارزمی در پی بیماری برخی از دانشجویان دانشگاه گزارشی بدین شرح ارائه داد: پیرو مراجعه تعدادی از دانشجویان خوابگاه پردیس حصارک به درمانگاه دانشگاه، ریاست دانشگاه خوارزمی، معاونت دانشجویی و جمعی از مدیران مسئول طی روزهای پنج شنبه و جمعه در محل دانشگاه حضور یافتند و ضمن بررسی و تسهیل فرآیندهای درمانی دانشجویان، هماهنگیهای لازم جهت جمع آوری اطلاعات میدانی و اطلاعات سامانههای تغذیه دانشگاه را به عمل آوردند و تحلیل موضوع در دستور کار قرار گرفت.
آمار اولیه گردآوری شده در این خصوص به شرح زیر است:
با توجه به آمار فوق میتوان مشاهده نمود که نسبت دانشجویان دارای علائم بیماری به کل دانشجویان استفاده کننده از شام سلف دانشجویی در شب چهارشنبه در حدود ۱۶ درصد است.
همچنین این آمار نشان میدهد حدود ۴۲ درصد دانشجویان دارای علائم بیماری از شام نوع اول (چلو گوشت) و در حدود ۲۸ درصد از شام نوع دوم (کشک بادمجان) استفاده کردهاندو حدود ۳۰ درصد دانشجویان از شام سلف دانشجویی دانشگاه اصلاً استفاده نکردهاند. لذا با توجه به این آمار میتوان گفت که احتمال ابتلای دانشجویان به علائم بیماری ناشی از غذای سلف دانشجویی عملاً بسیار پایین میباشد، چرا که حتی تعداد قابل توجهی از دانشجویان دارای علائم از غذای دانشگاه استفاده نکردهاند و یا از دو نوع غذای متفاوت استفاده کردهاند.
این آمار نیز نشان میدهد که علائم بیماری در ۸ درصد کل دانشجویان استفاده کننده از شام نوع اول (چلو گوشت) و حدود ۱۳ درصد کل دانشجویان استفاده کننده از شام نوع دوم (کشک بادمجان) دیده شده است. لذا مجدداً با توجه به این آمار نیز میتوان گفت که احتمال ابتلای دانشجویان به علائم بیماری ناشی از غذای سلف دانشجویی تقریباً منتفی است، با توجه به تمامی تحلیلهای ارائه شده، سایر فرضیات مربوط به ابتلای دانشجویان در دست بررسی است. همچنین، نمونه برداریهای مورد نیاز انجام گرفته و آزمایشهای مورد نیاز بر روی نمونهها در دست انجام است.