اعزام دانشجو به خارج از کشور

تحصیل در کشور چین

تحصیل در کشور چین
توسط
شرایط تحصیل در چین – مقطع کارشناسی
طول دوره ۴ سال
زبان و هزینه تحصیل انگلیسی- سالیانه ۳۰ تا ۴۰ هزار یوان (حدود ۴۵۰۰ تا ۶۰۰۰ دلار آمریکا)
زمان شروع تحصیل اسفند ماه و شهریور ماه (مارچ و سپتامبر)
بیمه در طول تحصیل بله
هزینه یک سال زندگی
(خوراک، اسکان، حمل و نقل و…)
حدود ۸۰۰۰ دلار در شهر های بزرگ و حدود ۶۰۰۰ دلار در شهرهای کوچک
امکان خوابگاه در اکثر قریب به اتفاق دانشگاه ها خوابگاه وجود دارد
امکان بورس در برخی موارد امکان دریافت بورس وجود دارد
امکان کارقانونی دانشجویی امکان پذیر هست اما کار به سختی پیدا می شود
امکان اقامت پس از تحصیل خیر
حداقل معدل ۱۰
شرایط فاصله تحصیلی خیر
مدرک زبان مورد نیاز تافل، آیلتس و یا هر مدرک زبان دیگر (بدون مدرک زبان هم امکان دریافت پذیرش وجود دارد)
هزینه های متفرقه حدود ۲۰۰ دلار در ترم
مدت زمان اخذ پذیرش بین یک هفته تا یکماه
مدت زمان اخذ ویزا ۲ روز کاری !
مدارک مورد نیاز برای ویزای تحصیلی پذیرش تحصیلی، فرم JW202/ JW201، عکس و گواهی سلامت
شرایط تحصیل در چین – مقطع کارشناسی ارشد
طول دوره ۲ سال
زبان و هزینه تحصیل انگلیسی- سالیانه ۳۰ تا ۴۰ هزار یوان (حدود ۴۵۰۰ تا ۶۰۰۰ دلار آمریکا)
زمان شروع تحصیل اسفند ماه و شهریور ماه (مارچ و سپتامبر)
بیمه در طول تحصیل بله
هزینه یک سال زندگی
(خوراک، اسکان، حمل و نقل و…)
حدود ۸۰۰۰ دلار در شهر های بزرگ و حدود ۶۰۰۰ دلار در شهرهای کوچک
امکان خوابگاه در اکثر قریب به اتفاق دانشگاه ها خوابگاه وجود دارد
امکان بورس در برخی موارد امکان دریافت بورس وجود دارد
امکان کارقانونی دانشجویی امکان پذیر هست اما کار به سختی پیدا می شود
امکان اقامت پس از تحصیل خیر
حداقل معدل ۱۰
شرایط فاصله تحصیلی خیر
مدرک زبان مورد نیاز تافل، آیلتس و یا هر مدرک زبان دیگر (بدون مدرک زبان هم امکان دریافت پذیرش وجود دارد)
هزینه های متفرقه حدود ۲۰۰ دلار در ترم
مدت زمان اخذ پذیرش بین یک هفته تا یکماه
مدت زمان اخذ ویزا ۲ روز کاری !
مدارک مورد نیاز برای ویزای تحصیلی پذیرش تحصیلی، فرم JW202/ JW201، عکس و گواهی سلامت
شرایط تحصیل در چین – مقطع دکترا
طول دوره ۳ تا ۴ سال
زبان و هزینه تحصیل انگلیسی- سالیانه ۳۰ تا ۴۰ هزار یوان (حدود ۴۵۰۰ تا ۶۰۰۰ دلار آمریکا)
زمان شروع تحصیل اسفند ماه و شهریور ماه (مارچ و سپتامبر)
بیمه در طول تحصیل بله
هزینه یک سال زندگی
(خوراک، اسکان، حمل و نقل و…)
حدود ۸۰۰۰ دلار در شهر های بزرگ و حدود ۶۰۰۰ دلار در شهرهای کوچک
امکان خوابگاه در اکثر قریب به اتفاق دانشگاه ها خوابگاه وجود دارد
امکان بورس در برخی موارد امکان دریافت بورس وجود دارد
امکان کارقانونی دانشجویی امکان پذیر هست اما کار به سختی پیدا می شود
امکان اقامت پس از تحصیل خیر
حداقل معدل ۱۰
شرایط فاصله تحصیلی خیر
مدرک زبان مورد نیاز تافل، آیلتس و یا هر مدرک زبان دیگر (بدون مدرک زبان هم امکان دریافت پذیرش وجود دارد)
هزینه های متفرقه حدود ۲۰۰ دلار در ترم
مدت زمان اخذ پذیرش بین یک هفته تا یکماه
مدت زمان اخذ ویزا ۲ روز کاری !
مدارک مورد نیاز برای ویزای تحصیلی پذیرش تحصیلی، فرم JW202/ JW201، عکس و گواهی سلامت

قابل توجه دانشجویان گرامی:
ثبت درخواست اعزام رایگان می باشد . چنانچه مایل به بررسی مشخصات و مدارک شما توسط کارشناس مربوطه و دریافت مشاوره تخصصی هستید . فرم درخواست مشاوره را تکمیل نمایید.

درخواست مشاوره

Share

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *