اعزام دانشجو به خارج از کشور

تحصیل در کشور جمهوری چک

تحصیل در کشور جمهوری چک
توسط

با شرایط ویژه: تحصیل به زبان چکی رایگان با امکان گذراندن کالج زبان چکی

شرایط تحصیل در جمهوری چک رشته های پزشکی و غیر پزشکی – مقطع کارشناسی
طول دوره ۳ سال
زبان و مدت دوره آن زبان تحصیل چکی و مدت آن ۹ تا ۱۱ ماه
هزینه یادگیری زبان چکی ۵۵۰۰ یورو . البته در برخی دانشگاه ها متفاوت است
هزینه دوره تحصیل به زبان چکی رایگان
هزینه دوره تحصیل به زبان انگلیسی نسبت به رشته متفاوت است از ۶۰۰۰ تا ۸۰۰۰ یورو در سال
هزینه یک سال زندگی
(خوراک، اسکان، حمل و نقل و…)
۴۰۰ تا ۶۰۰ یورو در ماه
امکان خوابگاه دارد
امکان بورس ندارد
امکان کار قانونی دانشجویی ۲۰ ساعت در هفته
امکان اقامت پس از تحصیل دارد
حداقل معدل ۱۴
مدارک تحصیلی مورد نیاز تصویر پاسپورت+دیپلم+ پیش دانشگاهی + ریزنمرات
حداکثر فاصله تحصیلی حداکثر سن ۲۶ سال
مدرک زبان مورد نیاز نیاز ندارد
زمان شروع تحصیل سپتامبر
مدت زمان اخذ ویزا دو تا سه ماه
طول دوره رشته های پزشکی داروسازی ۴ تا ۵ سال
هزینه تحصیل با زبان انگلیسی ۶۰۰۰ تا ۸۰۰۰ یورو در سال
شرایط تحصیل در جمهوری چک رشته های پزشکی و غیر پزشکی – کارشناسی ارشد
طول دوره ۲ سال
زبان و مدت دوره آن زبان تحصیل چکی و مدت آن ۹ تا ۱۱ ماه
هزینه یادگیری زبان چکی ۵۵۰۰ یورو
هزینه دوره تحصیل به زبان چکی رایگان
هزینه دوره تحصیل به زبان انگلیسی نسبت به رشته متفاوت است از ۶۰۰۰ تا ۸۰۰۰ یورو در سال
هزینه یک سال زندگی
(خوراک، اسکان، حمل و نقل و…)
۴۰۰ تا ۶۰۰ یورو در ماه
امکان خوابگاه دارد
امکان بورس ندارد
امکان کار قانونی دانشجویی ۲۰ ساعت در هفته
امکان اقامت پس از تحصیل دارد
حداقل معدل ۱۴
مدارک تحصیلی مورد نیاز تصویر پاسپورت+دیپلم+ لیسانس + ریزنمرات
حداکثر فاصله تحصیلی حداکثر سن ۲۹ سال
مدرک زبان مورد نیاز نیاز ندارد
زمان شروع تحصیل سپتامبر
مدت زمان اخذ ویزا دو تا سه ماه
طول دوره رشته های پزشکی داندانپزشکی ۵ تا ۶ سال
هزینه تحصیل با زبان انگلیسی ۸۰۰۰ تا ۱۲۰۰۰ یورو در سال
شرایط تحصیل در جمهوری چک رشته های پزشکی و غیر پزشکی – دکترا
طول دوره ۳ سال
زبان و مدت دوره آن زبان تحصیل چکی و مدت آن ۹ تا ۱۱ ماه
هزینه یادگیری زبان چکی ۵۵۰۰ یورو
هزینه دوره تحصیل به زبان چکی رایگان
هزینه دوره تحصیل به زبان انگلیسی در صورت داشتن امتیاز بالا تحصیل رایگان است
هزینه یک سال زندگی
(خوراک، اسکان، حمل و نقل و…)
۴۰۰ تا ۶۰۰ یورو در ماه
امکان خوابگاه دارد
امکان بورس در صورت داشتن امتیاز بالا دارد
امکان کار قانونی دانشجویی ۲۰ ساعت در هفته
امکان اقامت پس از تحصیل دارد
حداقل معدل ۱۴
مدارک تحصیلی مورد نیاز تصویر پاسپورت+دیپلم+ لیسانس + ریزنمرات
حداکثر فاصله تحصیلی ندارد
مدرک زبان مورد نیاز نیاز ندارد
زمان شروع تحصیل در طول سال
مدت زمان اخذ ویزا دو تا سه ماه
طول دوره رشته های پزشکی پزشکی ۶ تا ۷ سال
هزینه تحصیل با زبان انگلیسی ۱۲۰۰۰ تا ۱۵۰۰۰ یورو در سال

قابل توجه دانشجویان گرامی :
قابل توجه دانشجویان گرامی: ثبت درخواست اعزام رایگان می باشد . چنانچه مایل به بررسی مشخصات و مدارک شما توسط کارشناس مربوطه و دریافت مشاوره تخصصی هستید . فرم درخواست مشاوره را تکمیل نمایید.

درخواست مشاوره

Share

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *