اعزام دانشجو به خارج از کشور

تحصیل در کشور کره جنوبی

تحصیل در کشور کره جنوبی
توسط
شرایط تحصیل در کره جنوبی – مقطع کارشناسی
طول دوره ۴ سال
زبان و هزینه تحصیل کره ای (در برخی رشته ها انگلیسی)
شهریه سالیانه حدود ۶۰۰۰ دلار
زمان شروع تحصیل اسفند ماه و شهریور ماه (مارچ و سپتامبر)
بیمه در طول تحصیل دارد
هزینه یک سال زندگی
(خوراک، اسکان، حمل و نقل و…)
۱۲۰۰۰ حدود دلار در شهر های بزرگ و حدود ۱۰۰۰۰ دلار در شهرهای کوچک
امکان خوابگاه در اکثر قریب به اتفاق دانشگاه ها خوابگاه وجود دارد
امکان بورس در برخی موارد امکان دریافت بورس وجود دارد
امکان کارقانونی دانشجویی هفته ای ۲۰ ساعت
امکان اقامت پس از تحصیل خیر
حداقل معدل ۱۲
شرایط فاصله تحصیلی ندارد
مدرک زبان مورد نیاز تافل، آیلتس و یا مدرک زبان کره ای
هزینه های متفرقه حدود ۵۰۰ دلار در ترم
مدت زمان اخذ پذیرش بین یک ماه تا ۳ ماه
مدت زمان اخذ ویزا ۱ ماه
مدارک مورد نیاز برای ویزای تحصیلی پذیرش تحصیلی، شناسنامه، کارت ملی، عکس و معرفی نامه
شرایط تحصیل در کره جنوبی – مقطع کارشناسی ارشد
طول دوره ۲-۳ سال
زبان و هزینه تحصیل در اکثر رشته ها به زبان انگلیسی
شهریه سالیانه حدود ۷۰۰۰ دلار
زمان شروع تحصیل اسفند ماه و شهریور ماه (مارچ و سپتامبر)
بیمه در طول تحصیل دارد
هزینه یک سال زندگی
(خوراک، اسکان، حمل و نقل و…)
۱۲۰۰۰ حدود دلار در شهر های بزرگ و حدود ۱۰۰۰۰ دلار در شهرهای کوچک
امکان خوابگاه در اکثر قریب به اتفاق دانشگاه ها خوابگاه وجود دارد
امکان بورس در برخی موارد امکان دریافت بورس وجود دارد
امکان کارقانونی دانشجویی هفته ای ۲۰ ساعت
امکان اقامت پس از تحصیل خیر
حداقل معدل ۱۲
شرایط فاصله تحصیلی ندارد
مدرک زبان مورد نیاز تافل، آیلتس و یا مدرک زبان کره ای
هزینه های متفرقه حدود ۵۰۰ دلار در ترم
مدت زمان اخذ پذیرش بین یک ماه تا ۳ ماه
مدت زمان اخذ ویزا ۱ ماه
مدارک مورد نیاز برای ویزای تحصیلی پذیرش تحصیلی، شناسنامه، کارت ملی، عکس و معرفی نامه
شرایط تحصیل در کره جنوبی – مقطع کارشناسی ارشد
طول دوره ۳-۴ سال
زبان و هزینه تحصیل انگلیسی
شهریه سالیانه حدود ۶۰۰۰ دلار
زمان شروع تحصیل اسفند ماه و شهریور ماه (مارچ و سپتامبر)
بیمه در طول تحصیل دارد
هزینه یک سال زندگی
(خوراک، اسکان، حمل و نقل و…)
۱۲۰۰۰ حدود دلار در شهر های بزرگ و حدود ۱۰۰۰۰ دلار در شهرهای کوچک
امکان خوابگاه در اکثر قریب به اتفاق دانشگاه ها خوابگاه وجود دارد
امکان بورس در برخی موارد امکان دریافت بورس وجود دارد
امکان کارقانونی دانشجویی هفته ای ۲۰ ساعت
امکان اقامت پس از تحصیل خیر
حداقل معدل ۱۲
شرایط فاصله تحصیلی ندارد
مدرک زبان مورد نیاز تافل، آیلتس و یا مدرک زبان کره ای
هزینه های متفرقه حدود ۵۰۰ دلار در ترم
مدت زمان اخذ پذیرش بین یک ماه تا ۳ ماه
مدت زمان اخذ ویزا ۱ ماه
مدارک مورد نیاز برای ویزای تحصیلی پذیرش تحصیلی، شناسنامه، کارت ملی، عکس و معرفی نامه

قابل توجه دانشجویان گرامی:قابل توجه دانشجویان گرامی: ثبت درخواست اعزام رایگان می باشد . چنانچه مایل به بررسی مشخصات و مدارک شما توسط کارشناس مربوطه و دریافت مشاوره تخصصی هستید . فرم درخواست مشاوره را تکمیل نمایید.

درخواست مشاوره

Share

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *