پرتال دانشگاهی کشور پرتال دانشگاهی کشور
University Portal of Iran




کلمات مرتبط

    نتایج کارشناسی ارشد 1402 نتایج ارشد 1402 دفترچه کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد امریه سربازی استخدام تامین اجتماعی استخدام شرکت نفت استخدام آموزش و پرورش استخدام بانک پذیرش بدون کنکور منابع کارشناسی ارشد منابع دکتری استخدام شهرداری آگهی استخدام پليس استخدام نیروی انتظامی لیست همایش های بین المللی لیست سمینار لیست کنفرانس سالن همایش مقاله ISI دانشگاه پيام نور استخدام بانک پاسارگاد سازمان سما استخدام بانک شهر استخدام بانک گردشگری آگهی استخدام بانک صادرات استخدام بانک پارسیان پودمانی علمی کاربردی 1402 استخدام دولتی استخدام استانداری استخدام آتش نشانی استخدام وزارت نيرو استخدام ديپلم استخدام برنامه نویس استخدام حسابدار نمونه سئوالات کارشناسی ارشد نمونه سئوالات دکتری ارزشیابی مدرک دانشگاه پیام نور فراگير دانشپذير مدرک دیپلم مدرک کارشناسی انتخاب رشته کنکور سراسری 1402 عدح.هق daneshgah پردیس دانشگاهی شهریه دانشگاهها آگهی استخدام تهران azad karshenasi arshad kardani peyvasteh azmoon konkoor mba مجازی mba یکساله مدرک mba
 اخبار دانشگاهی کشور / دکتری          23 خرداد 1394 - 13 June 2015



  علاقه‌ مندان به قضاوت شانس پذیرش در دانشگاه علوم قضایی را از دست ندهند


رئیس دانشگاه علوم قضایی ضمن تشریح امتیازات این دانشگاه از داوطلبان مستعد آزمون سراسری که علاقه‌مند به تصدی منصب قضا هستند خواست که شانس پذیرش در این دانشگاه را از دست ندهند.

با اشاره به برگزاری آزمون سراسری گفت همه دانش آموزان در رشته های علوم انسانی،‌ ریاضی و تجربی می‌توانند در کنکور سراسری دانشگاه علوم قضایی را انتخاب کنند و اگر دارای رتبه بالا باشند و در دانشگاه علوم قضایی پذیرفته شوند، در رشته‌های علوم قضایی مشغول به تحصیل خواهند شد.

وی گفت:‌ پذیرفته‌شدگان در این دانشگاه یک دوره چهار ساله را خواهند گذراند و بعد از چهار سال کارآموزی قضایی را تکمیل خواهند کرد و به عنوان قاضی پایه یک در قوه قضاییه مشغول به خدمت خواهند شد.

رئیس دانشگاه علوم قضایی در پاسخ به این سوال که دانشجویان تا چه رتبه‌هایی در این دانشگاه پذیرفته می‌شوند؟ گفت: همانطور که می دانید کنکور یک رقابت است و کسانی که بهترین نمرات را در این رقابت کسب کنند شانس قبولی بیشتری دارند و معمولا رتبه‌های زیر 1000 یا 1500 در این دانشگاه پذیرفته می‌شوند.

شریعت باقری تصریح کرد: دانشجویانی که در این دانشگاه پذیرفته می‌شوند از سوی قوه قضاییه بورس می شوند و تا پایان تحصیل نیز بورسیه هستند.

وی درباره مزایای بورسیه تحصیلی گفت:‌ اولین مزیت بورسیه در دانشگاه علوم قضایی این است که آینده شغلی دانشجویان این دانشگاه تضمین است به طوری که پس از پایان تحصیل دانشجویان در منصب قضا مشغول خواهند شد. مزیت دیگر این است که در حین تحصیل به دانشجویان حقوق پرداخت خواهد شد و دانشگاه مکلف است برای دانشجویان شهرستانی خوابگاه فراهم کند.

رئیس دانشگاه علوم قضایی با بیان اینکه دانشجویان این دانشگاه از خدمت سربازی معاف می شوند تاکید کرد که چهار سال تحصیل دانشجویان این دانشگاه جز سوابق خدمتی دانشجویان محسوب می‌شود.

شریعت باقری درباره مقاطع تحصیلی در دانشگاه علوم قضایی گفت: دانشگاه علوم قضایی علاوه بر مقطع کارشناسی،‌ مقاطع ارشد و دکترا هم دارد و اتفاقا کسانی که با دیپلم وارد این دانشگاه می شوند شانس بالایی برای قبولی در کارشناسی ارشد و دکترا دارند.

وی در توصیه‌ای خطاب به داوطلبان آزمون سراسری 94 گفت:‌ توصیه من به داوطلبان این است که به امکان تحصیل در دانشگاه علوم قضایی به طور جدی فکر کنند. کسانی که به قاضی شدن علاقه دارند و فکر می‌کنند استعداد لازم را دارا هستند می توانند در دانشگاه علوم قضایی بدرخشند، لذا این شانس را از دست ندهند؛ همچنان که دانشگاه علوم قضایی نیز نباید شانس پذیرش دانشجویان نخبه را از دست بدهد.

رئیس دانشگاه علوم قضایی در رابطه با راه اندازی مقاطع ارشد و دکترا گفت:‌ دانشگاه علوم قضایی 32 سال پیش تشکیل شد و در آن زمان مدرک کارشناسی بالاترین مدرک تحصیلی در داخل کشور بود و کسانی که می خواستند در مقطع کارشناسی ارشد تحصیل کنند به خارج از کشور می رفتند. اکنون از آن زمان 30 سال گذشته، سطح آموزش عالی بالا رفته و دیگر کارشناسی بالاترین درجه نیست به همین دلیل لازم بوده که ما سطح تحصیل را بالا ببریم و الان بیشتر قضاتی که جذب قوه قضاییه می شوند نیز مدرک کارشناسی ارشد دارند.

وی درباره ویژگی خاص دانشگاه علوم قضایی گفت که این دانشگاه تنها دانشگاه حقوق در کشور است به طوری که این دانشگاه دارای مقاطع تحصیلی کارشناسی،‌ کارشناسی ارشد پیوسته،‌ کارشناسی ارشد غیر پیوسته و دکترا است.


تگ ها علاقه‌ مندان به قضاوت شانس پذیرش در دانشگاه علوم قضایی را از دست ندهند قضاوت آزمون قضاوت

پر بازدیدترین دکتری

خبرنامه - شبکه های اجتماعی