پرتال دانشگاهی کشور پرتال دانشگاهی کشور
University Portal of Iran

کلمات مرتبط

    نتایج کارشناسی ارشد 95 نتایج ارشد 95 دفترچه کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد امریه سربازی استخدام تامین اجتماعی استخدام شرکت نفت استخدام آموزش و پرورش استخدام بانک پذیرش بدون کنکور منابع کارشناسی ارشد منابع دکتری استخدام شهرداری آگهی استخدام پليس استخدام نیروی انتظامی لیست همایش های بین المللی لیست سمینار لیست کنفرانس سالن همایش مقاله ISI دانشگاه پيام نور استخدام بانک پاسارگاد سازمان سما استخدام بانک شهر استخدام بانک گردشگری آگهی استخدام بانک صادرات استخدام بانک پارسیان پودمانی علمی کاربردی 95 استخدام دولتی استخدام استانداری استخدام آتش نشانی استخدام وزارت نيرو استخدام ديپلم استخدام برنامه نویس استخدام حسابدار نمونه سئوالات کارشناسی ارشد نمونه سئوالات دکتری ارزشیابی مدرک دانشگاه پیام نور فراگير دانشپذير مدرک دیپلم مدرک کارشناسی انتخاب رشته کنکور سراسری 95 عدح.هق daneshgah پردیس دانشگاهی شهریه دانشگاهها آگهی استخدام تهران azad karshenasi arshad kardani peyvasteh azmoon konkoor mba مجازی mba یکساله مدرک mba
مجموعه  اخبار دانشگاهی کشور / تحصیل در آلمانارسال شده در   16 اردیبهشت 1393 - 06 May 2014


راهنمای اخذ ویزا از آلمان

برای دریافت ویزای دانشجویی، توریستی، تجاری و... از سفارت آلمان تهران لازم است که متقاضی دارای دلیل موجه برای درخواست ویزا باشد. داشتن پذیرش تحصیلی از دانشگاه های آلمان، دعوت نامه تجاری و توریستی، گواهی پذیرش مقاله در کنفرانس و... می توانند از دلایل موجه برای درخواست ویزای آلمان باشد. اما با توجه به صدور ویزای شینگن توسط سفارت آلمان در تهران، داشتن دعوت نامه و پذیرش به تنهایی تضمینی برای صدور ویزا ایجاد نمی کند و سفارت آلمان در ایران برای صدور و یا عدم صدور ویزا اختیار تام دارد.

برای درخواست ویزای دانشجویی از سفارت آلمان مدارک زیر را باید به سفارت ارائه داد. البته در برخی موارد سفارت آلمان ممکن است از متقاضی مدارک دیگری را هم درخواست نماید:

1- فرم تکمیل شده درخواست ویزا (برای دریافت این فرم به بخش دانلود فرم ها در وب سایت مراجعه نمایید)
2- ترجمه آلمانی شناسنامه متقاضی به همراه همراهان + کپی تمام صفحات
3- ترجمه آلمانی گواهی عدم سوء پیشینه + کپی آن
4- شش قطعه عکس بدون رتوش 4.5*3.5 و دو قطعه عکس 4*5 رنگی با زمینه سفید
5- اصل پاسپورت با اعتبار حداقل شش ماه + دو نسخه کپی تمام صفحات آن (حتی صفحات سفید)
6- مدرک مالی (Bank Statement )
برای این مدرک به دو صورت میتوان اقدام کرد:
الف: افتتاح حساب بانکی در آلمان که نشاندهنده 10 هزار یورو در حساب شخصی خود متقاضی در آلمان (قابل حواله از بانک های ایران) باشد + کپی صورت حساب و موجودی
ب:  ارائه گواهی ساپورت مالی توسط یک فرد مقیم آلمان که برای این منظور فرد ساپورت کننده باید مدارک زیر را ارئه دهد:

الف: معرفی نامه (Meldezettel )
ب: اجاره نامه یاکپی سند منزل (Mietvertrag )
ج: قرارداد کار (Arbeitsvertrag )
7- اصل پذیرش (Admission ) دریافت شده از دانشگاه و یا مرکز آموزش عالی آلمان + کپی آن
8- گواهی اشتغال به کار یا سابقه رسمی کار در ایران + کپی آن
9- گواهی سلامت عمومی (فرم آن قابل دریافت از سفارت است)
10- گواهی عدم سوء پیشینه + ترجمه رسمی آن
11- اجاره نامه رسمی خوابگاه یا آپارتمان در آلمان + کپی آن
12- بیمه مسافرتی با حداقل اعتبار 3 ماهه
فرایند  صدور ویزا در سفارت آلمان به طور متوسط دو ماه به طول می انجامد اما در موارد خاصی ممکن است این زمان کمتر و یا بیشتر باشد.

آدرس سفارت آلمان در تهران:
خیابان فردوسی، تقاطع خیابان جمهوری

 

منبع:

تگ ها راهنمای اخذ ویزای آلمان ویزای تحصیلی آلمان بورسیه آلمان بورسیه تحصیلی آلمان
نمونه سوالات استخدامی
مقاله نویسی ISI
اخبار روزنامه ها

خبرنامه - شبکه های اجتماعی

آمار سایت