پرتال دانشگاهی کشور پرتال دانشگاهی کشور
University Portal of Iran

کلمات مرتبط

    نتایج کارشناسی ارشد 95 نتایج ارشد 95 دفترچه کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد امریه سربازی استخدام تامین اجتماعی استخدام شرکت نفت استخدام آموزش و پرورش استخدام بانک پذیرش بدون کنکور منابع کارشناسی ارشد منابع دکتری استخدام شهرداری آگهی استخدام پليس استخدام نیروی انتظامی لیست همایش های بین المللی لیست سمینار لیست کنفرانس سالن همایش مقاله ISI دانشگاه پيام نور استخدام بانک پاسارگاد سازمان سما استخدام بانک شهر استخدام بانک گردشگری آگهی استخدام بانک صادرات استخدام بانک پارسیان پودمانی علمی کاربردی 95 استخدام دولتی استخدام استانداری استخدام آتش نشانی استخدام وزارت نيرو استخدام ديپلم استخدام برنامه نویس استخدام حسابدار نمونه سئوالات کارشناسی ارشد نمونه سئوالات دکتری ارزشیابی مدرک دانشگاه پیام نور فراگير دانشپذير مدرک دیپلم مدرک کارشناسی انتخاب رشته کنکور سراسری 95 عدح.هق daneshgah پردیس دانشگاهی شهریه دانشگاهها آگهی استخدام تهران azad karshenasi arshad kardani peyvasteh azmoon konkoor mba مجازی mba یکساله مدرک mba
مجموعه  آموزش - دوره و محصولات آموزشی / آموزش مدیریتارسال شده در   15 فروردین 1392 - 04 April 2013



21 روش عالی که مدیر برجسته باشید


21 روش عالی که مدیر برجسته باشید

کتاب های صوتی برایان تریسی

21 روش عالی برای اینکه مدیر برجسته باشید

زمانه ی فوق العاده ای برای زندگی کردن است. هیچگاه در طول تاریخ کسب و کار بیشتر از امروز به مدیران خوب نیاز نبوده است.
ولی هنوز٪20 از مدیران هستند که ٪80 نتایج را به بار می آورند. ٪20 از مدیران هستند که بیشترین پول را درمی آورند، سریعتر ترفیع می گیرند و زودتر از ٪80 دیگر به استقلال مالی می رسند. چرا اینطور است؟ ساده است؛ مدیران برتر می دانند چطور از افرادشان بیشترین بهره وری و کارایی را بگیرند و این چیزی است که اینجا یاد خواهید گرفت.
برایان تریسی، میزبان این برنامه، یکی از بزرگ ترین سخنرانان دنیا در زمینه ی رهبری و مدیریت است. او 20 سال تلاش کرد و خودش را کم کم بالا کشید. با فروش شروع کرد و در نهایت در راس یک شرکت 265 میلیون دلاری قرار گرفت. تریسی به عنوان مشاور و تعلیم دهنده با بیش از 500 شرکت همکاری کرده که بعضی از بزرگ ترین شرکت های دنیا هم بین آنها هستند. او مدرک بازرگانی دارد؛ صدها کتاب و مقاله درباره ی مدیریت خوانده و بیشتر از 250000 مدیر را در سراسر ایالات متحده و 23 کشور دیگر آموزش داده است. او در این کتاب 21 ایده از بهترین روش هایی که برای بیشترین بهره گیری از خودتان و دیگران کشف شده را با شما در میان می گذارد. و حالا برایان تریسی …


21 great ways to become an outstanding manager
This is a great time to be alive. There has never been a time in business history when good managers have been more in demand than today. And still, 20% of the managers produced 80% of the results. 20% of the managers make the most money, get promoted faster, and achieve financial independence sooner than the other 80%. Why is this? Simple, top managers know how to get maximum performance and productivity out of their people and this is what you are about to learn. Your host, Brian Tracy, is one of the top professional speakers on leadership and management in the world. Brian spent 20 years working his way up, starting in sales and eventually heading a $265 million company. As a consultant and trainer, Brian has worked with more than 500 companies, including some of the biggest companies in the world. He has a business degree, has read hundreds of books and articles in management and has trained more than 250,000 executives across the US and in 23 foreign countries. In this program Brian will share with you 21 of the best strategies ever discovered for getting the most out of yourself and others. Now here's Brian Tracy….


قیمت : 4500 تومان


تگ ها روش های مدیر برجسته

پر بازدیدترین آموزش مدیریت

اخبار روزنامه ها

خبرنامه - شبکه های اجتماعی

آمار سایت