پرتال دانشگاهی کشور پرتال دانشگاهی کشور
University Portal of Iran




کلمات مرتبط

    نتایج کارشناسی ارشد 1402 نتایج ارشد 1402 دفترچه کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد امریه سربازی استخدام تامین اجتماعی استخدام شرکت نفت استخدام آموزش و پرورش استخدام بانک پذیرش بدون کنکور منابع کارشناسی ارشد منابع دکتری استخدام شهرداری آگهی استخدام پليس استخدام نیروی انتظامی لیست همایش های بین المللی لیست سمینار لیست کنفرانس سالن همایش مقاله ISI دانشگاه پيام نور استخدام بانک پاسارگاد سازمان سما استخدام بانک شهر استخدام بانک گردشگری آگهی استخدام بانک صادرات استخدام بانک پارسیان پودمانی علمی کاربردی 1402 استخدام دولتی استخدام استانداری استخدام آتش نشانی استخدام وزارت نيرو استخدام ديپلم استخدام برنامه نویس استخدام حسابدار نمونه سئوالات کارشناسی ارشد نمونه سئوالات دکتری ارزشیابی مدرک دانشگاه پیام نور فراگير دانشپذير مدرک دیپلم مدرک کارشناسی انتخاب رشته کنکور سراسری 1402 عدح.هق daneshgah پردیس دانشگاهی شهریه دانشگاهها آگهی استخدام تهران azad karshenasi arshad kardani peyvasteh azmoon konkoor mba مجازی mba یکساله مدرک mba
 اخبار دانشگاهی کشور / اخبار دانشگاه          03 تیر 1394 - 24 June 2015


  تأسیس دفتر همکاری‌ های علمی بین‌المللی در دانشگاه لرستان


رئیس دانشگاه لرستان گفت: این دانشگاه با قدمتی 40 ساله دارای 57 رشته‌ی دکتری، ارشد و کارشناسی است.

خسرو عزیزی در دیدار با سفیر سوئد، افزود: دانشگاه لرستان علاقمند است در قالب تفاهم‌نامه‌ای به تبادل استاد و دانشجو، انجام طرح‌های پژوهشی مشترک، برگزاری کنفرانس‌ها و همایش‌ها بین دانشگاه‌های لرستان و آبسالا بپردازد تا از نتایج علمی هم بهره‌مند شوند.

وی از تأسیس دفتر همکاری‌های علمی بین‌المللی در این دانشگاه طی چند ماه آینده خبر داد و اظهار کرد: همچنین در امور تحقیقاتی و پژوهشی نیز به موضوعاتی چون نانوتکنولوژی، ژنتیک و کشاورزی در مناطق خشک و نیمه‌خشک پرداخته‌ایم.

رئیس دانشگاه لرستان تصریح کرد: این دانشگاه در رشته‌های مختلف فنی و مهندسی به‎خصوص در ارتباط با مهندسی معادن در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری اقدام به پذیرش دانشجو کرده است.

عزیزی با تأکید بر اینکه لرستان دارای معادن خوبی است، اضافه کرد: این موضوع می‌تواند پایگاه مناسبی را برای کشور سوئد در ایران فراهم آورد.

وی گفت: واحدهای بخش نرم‌افزاری این دانشگاه در مرحله‌ اولیه طرح بوده که با همکاری دانشجویان سوئدی مخصوصاً در ارتباط با توسعه‌ منابع آب می‌توانیم توفیقات مشترکی را به‏دست آوریم.

رئیس دانشگاه لرستان دانشجویان دانشگاه لرستان را 9000 نفر اعلام کرد و افزود: از این تعداد 400 نفر دانشجوی دکتری و 2000 دانشجو نیز در مقطع کارشناسی ارشد و بقیه در سایر مقاطع مشغول به تحصیل هستند.

عزیزی اظهار کرد: دانشگاه لرستان برای 4000 دانشجو خوابگاه فراهم کرده و واگذاری تمامی خوابگاه‌های دانشجویی به بخش خصوصی نیز از اقدامات آینده وزارت علوم است؛ همچنین تأمین بخشی از بودجه‌ دانشگاه‌ها قرار است از درآمدهای اختصاصی‌شان تأمین شود.

وی از پذیرش دانشجوی خارجی به عنوان یکی از برنامه‌های پردیس بین‌المللی دانشگاه لرستان نام برد و تصریح کرد: با عملیاتی شدن این برنامه تمامی دروس به زبان انگلیسی تدریس می‌شوند.

به گزارش ایسنا، پیترتیلر در دیدار با رئیس دانشگاه لرستان، افزود: دانشگاه‌های کشور سوئد زیر نظر یک سازمان به‎صورت کاملاً مستقل اداره می‌شوند و برای برقراری روابط با دانشگاه‌های دیگر کشورها نیز به با در نظر گرفتن نیازشان به‎همین صورت عمل خواهند کرد.

وی اظهار کرد: در بازگشت به سوئد، تفاهم‌نامه تنظیم‌شده توسط دانشگاه لرستان را به این سازمان ارائه خواهم داد تا در صورت لزوم خود آنها نسبت به برقراری ارتباط اقدام و زمینه‌های لازم را برای تعامل ایجاد کنند.

سفیر سوئد با بیان اینکه دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور مطبوعش درباره‌ آموزش و فراگیری هیچ‎گونه مسئولیتی برای ارائه گزارش به دولت ندارند، تصریح کرد: همچنین مراکز آمورش حرفه‌ای سوئد مراحل آموزشی مستقل به خود را دارند و همگی تحت پوشش سازمانی غیردولتی هستند.

تیلر به دبیرستان‌های فنی و حرفه‌ای این کشور اشاره و اضافه کرد: در این دبیرستان‌ها برای ارتقای سطح مهارت دانش‌آموختگان، رشته‌های خاصی که در ارتباط با صنایع کشور هستند، تدریس می‌شود.

وی با بیان اینکه در دبیرستان‌های فنی و حرفه‌ای سوئد افراد برای ورود به بازار کار حرفه‌ای آماده می‌شوند، خاطرنشان کرد: هر دانشگاهی برحسب نیاز صنعتی در حیطه جغرافیایی خود رشته‌های تخصصی را معرفی می‌کند.

سفیر سوئد گفت: رشته فناوری اطلاعات و ارتباطات تنها رشته‌ای است که دانشگاه‌های سوئد دنبال تحقیق در آن نیستند.

تیلر افزود: کار مطالعه روی رشته‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات و نرم‌افزارهای داده‌پردازی در سوئد بر عهده‌ شرکت‌های این کشور است؛ به‎طوری‎‏که شرکت مخابراتی اریکسون سوئد که مخترع بلوتوث است، در این بخش فعالیت چندین ساله‌ای دارد.

وی نگاه به بازاریابی یک محصول در این کشور را نیمه‌دانشگاهی و نیمه‌حرفه‌ای ذکر و اظهار کرد: در دانشگاه‌های سوئد به موضوع یک تحقیق از نقطه‌نظر صنعتی توجه می‌شود و تحقیقات دانشگاهی در این کشور روی چگونگی افزایش آگاهی انسان نسبت به محیط پیرامون خود است.

وی تصریح کرد: کشور سوئد از نظر نیروی کار و پایین بودن هزینه‌ آن نمی‌تواند با ایران رقابت داشته باشد، ولی این رقابت برای کسب آگاهی می‌تواند وجود داشته باشد.

وی بالا بودن کیفیت آموزشی دانشگاه‌ها را علاقه‌ی مشترک هر دولتی دانست و گفت: دانشگاه‌های سوئد بر خلاف دانشگاه‌های ایران خوابگاه ندارند که این یکی از معایب دانشگاه‌های ما به شمار می‌رود.


تگ ها تأسیس دفتر همکاری‌ های علمی بین‌المللی در دانشگاه لرستان دانشگاه لرستان بین المللی

پر بازدیدترین اخبار دانشگاه

خبرنامه - شبکه های اجتماعی