اخبار دانشگاهی کشور / کارشناسی ارشد 15 بهمن 1391 - 03 February 2013
نخوردن صبحانه در روزهای آمادهسازی برای کنکور سطح یادگیری را کاهش میدهد، مخصوصاً در روز آزمون باعث ضعف در سیستم ایمنی بدن میشود.
پرتال دانشگاهی به نقل از گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، در روزهای نزدیک به کنکور کارشناسی ارشد به علت فشارهای عصبی و استرس ناشی از آزمون پیش رو، معمولا داوطلبان دچار بیاشتهایی میشوند و از خوردن صبحانه پرهیز میکنند، که این واکنش همراه با استرس، تاثیر بسیار بدی بر آزموندهندگان میگذارد.
نخوردن صبحانه در روزهای آمادهسازی برای کنکور سطح یادگیری را کاهش میدهد اما علاوه بر این موضوع، نخوردن صبحانه، مخصوصاً در روز آزمون باعث ضعف در سیستم ایمنی بدن شده و به اصطلاح، داوطلب در روز کنکور دچار دلضعفه میشود که آثاری همچون سرگیجه و کاهش فشار خون در این موقعیت حساس را به دنبال خواهد داشت.
برای مقابله با این اثرات، داوطلب نیازمند برنامهریزی صحیح غذایی است تا به وسیله آن بتواند روش تغذیه نامناسب را تغییر و کیفیت یادگیری و نحوه بهینه آزمون دهی را افزایش دهد.
در ابتدا بهتر است برنامه را با صبحانهای کامل که از شیرینی، میوه یا آب میوه تازه، شیر، پنیر، مغزها مانند گردو و بادام، تخم مرغ و حبوباتی مانند عدسی، همراه با کمی چای که حاوی کافئین است آغاز کنید و تاثیر آن را بر حافظه خود ببینید.