پرتال دانشگاهی کشور پرتال دانشگاهی کشور
University Portal of Iran




کلمات مرتبط

    نتایج کارشناسی ارشد 1402 نتایج ارشد 1402 دفترچه کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد امریه سربازی استخدام تامین اجتماعی استخدام شرکت نفت استخدام آموزش و پرورش استخدام بانک پذیرش بدون کنکور منابع کارشناسی ارشد منابع دکتری استخدام شهرداری آگهی استخدام پليس استخدام نیروی انتظامی لیست همایش های بین المللی لیست سمینار لیست کنفرانس سالن همایش مقاله ISI دانشگاه پيام نور استخدام بانک پاسارگاد سازمان سما استخدام بانک شهر استخدام بانک گردشگری آگهی استخدام بانک صادرات استخدام بانک پارسیان پودمانی علمی کاربردی 1402 استخدام دولتی استخدام استانداری استخدام آتش نشانی استخدام وزارت نيرو استخدام ديپلم استخدام برنامه نویس استخدام حسابدار نمونه سئوالات کارشناسی ارشد نمونه سئوالات دکتری ارزشیابی مدرک دانشگاه پیام نور فراگير دانشپذير مدرک دیپلم مدرک کارشناسی انتخاب رشته کنکور سراسری 1402 عدح.هق daneshgah پردیس دانشگاهی شهریه دانشگاهها آگهی استخدام تهران azad karshenasi arshad kardani peyvasteh azmoon konkoor mba مجازی mba یکساله مدرک mba
 اخبار دانشگاهی کشور / اخبار دانشگاه          17 مهر 1402 - 09 October 2023


معاون برنامه‌ریزی، نظارت و فناوری اطلاعات دانشگاه تربیت مدرس دلیل عدم حضور دانشگاه تربیت مدرس در نظام رتبه‌بندی تایمز را تشریح کرد.

به گزارش پرتال دانشگاهی و به نقل از خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه تربیت مدرس، سید حمید خداداد حسینی معاون برنامه‌ریزی، نظارت و فناوری اطلاعات دانشگاه تربیت مدرس دلیل عدم حضور دانشگاه تربیت مدرس در نظام رتبه‌بندی تایمز را تشریح کرد.

خدادادحسینی با بیان این مقدمه که نظام‌های رتبه ‌بندی متعددی در دنیا وجود دارد و هر کدام بر اساس اهداف، معیارها و مأموریت های خاص خود دانشگاه ها را ارزیابی می کنند، گفت: نظام‌های رتبه ‌بندی متعددی در دنیا وجود دارد که از مهمترین آنها می توان به کیو. اس (Quacqvarelli Symonds)، شانگهای، لایدن، تایمز و اخیرا تایوان اشاره کرد.

وی ادامه داد: هر ساله بر اساس چارچوب تعیین شده از سوی این مؤسسات متولی رتبه‌بندی، دانشگاه ها در سطح جهان رتبه‌بندی می‌شوند. هریک از این مؤسسات در رتبه‌بندی های خود از معیارها، اهداف و ماموریت های خاص خود استفاده می کنند.

معاون برنامه‌ریزی، نظارت و فناوری اطلاعات دانشگاه تربیت مدرس افزود: به عنوان نمونه کیو.اس بیشتر بر کارفرماها و اشتهار دانشگاه ها، لایدن بر خروجی‌های پژوهشی و همکاری های بین‌المللی، شانگهای بر دستاوردهای جهانی نظیر جوایزی مانند نوبل، فیلدز و تایوان بر برون دادهای پژوهشی متمرکز هستند.

خدادادحسینی ادامه داد: بر اساس معیارهای مورد نظر این مؤسسات در نظام‌های رتبه‌بندی، دانشگاه تربیت مدرس نیز مورد ارزیابی قرار گرفته که بطور میانگین هر ساله بین رتبه‌های ۳ تا ۷ را در بین دانشگاه‌های کشور در این نظام های رتبه بندی بدست آورده است. اما در خصوص موسسه تایمز همانطور که رئیس پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران نیز اشاره کرده است، این موسسه معیار اصلی خود را در رتبه‌بندی معرفی دانشگاه‌ها به دانشجویان قرار داده لذا چنانچه دانشگاهی فاقد مقطع کارشناسی باشد در این رتبه‌بندی قرار نمی‌گیرد.

وی اضافه کرد: هدف این مؤسسه از رتبه‌بندی دانشگاه‌ها بر محور معرفی دانشگاه‌ها به دانشجویان است و اینکه دانشجویان دریابند که چه دانشگاهی را می‌توانند انتخاب کنند، از این رو دانشگاه تربیت مدرس بدلیل منحصر بفرد بودن در تحصیلات تکمیلی در سطح کشور شرایط لازم برای ارزیابی جهت رتبه‌بندی توسط این موسسه را احراز نکرده و در امتیازدهی آن لحاظ نشده است.

معاون برنامه‌ریزی، نظارت و فناوری اطلاعات دانشگاه تربیت مدرس ابراز امیدواری کرد از طریق رایزنی‌های لازم به ویژه از طریق رئیس پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران ترتیباتی اتخاذ شود تا شرایط لازم برای ورود دانشگاه تربیت مدرس به رتبه‌بندی این موسسه نیز اجرایی شود.



جدیدترین اخبار دانشگاهی - استخدامی و کنفرانس های علمی را در پرتال دانشگاهی مشاهده کنید. 
با عضویت در خبرنامه های تخصصی ، اخبار را در ایمیل خود دریافت کنید . 
کانال تلگرام پرتال دانشگاهی را  به نشانی https://telegram.me/unpir دنبال کنید.

تگ ها رتبه‌بندی تایمز

پر بازدیدترین اخبار دانشگاه

خبرنامه - شبکه های اجتماعی