پرتال دانشگاهی کشور پرتال دانشگاهی کشور
University Portal of Iran

کلمات مرتبط

    نتایج کارشناسی ارشد 95 نتایج ارشد 95 دفترچه کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد امریه سربازی استخدام تامین اجتماعی استخدام شرکت نفت استخدام آموزش و پرورش استخدام بانک پذیرش بدون کنکور منابع کارشناسی ارشد منابع دکتری استخدام شهرداری آگهی استخدام پليس استخدام نیروی انتظامی لیست همایش های بین المللی لیست سمینار لیست کنفرانس سالن همایش مقاله ISI دانشگاه پيام نور استخدام بانک پاسارگاد سازمان سما استخدام بانک شهر استخدام بانک گردشگری آگهی استخدام بانک صادرات استخدام بانک پارسیان پودمانی علمی کاربردی 95 استخدام دولتی استخدام استانداری استخدام آتش نشانی استخدام وزارت نيرو استخدام ديپلم استخدام برنامه نویس استخدام حسابدار نمونه سئوالات کارشناسی ارشد نمونه سئوالات دکتری ارزشیابی مدرک دانشگاه پیام نور فراگير دانشپذير مدرک دیپلم مدرک کارشناسی انتخاب رشته کنکور سراسری 95 عدح.هق daneshgah پردیس دانشگاهی شهریه دانشگاهها آگهی استخدام تهران azad karshenasi arshad kardani peyvasteh azmoon konkoor mba مجازی mba یکساله مدرک mba
مجموعه  اخبار دانشگاهی کشور / دانشجويان خارجیارسال شده در   16 آبان 1388 - 07 November 2009

بر اساس آيين نامه اعطاي بورس تحصيلي به دانشجويان غيرايراني؛

شرايط اوليه پذيرش دانشجويان غيرايراني در دانشگاههاي كشور اعلام شد

شرايط اوليه پذيرش دانشجويان غير ايراني طبق آيين نامه اعطاي بورس تحصيلي به دانشجويان غيرايراني اعلام شد. به گزارش سرويس صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، پذيرش در اين دوره‌ها داراي برخي شرايط سني است، بر اين اساس حداکثر سن براي متقاضيان مقطع كارشناسي 22 سال، كارشناسي رشته ادبيات فارسي و الهيات 26 سال، کارشناسي ارشد 28 سال، کارشناسي ارشد رشته ادبيات فارسي و الهيات30 سال، دکترا 33 سال و دکتراي رشته ادبيات فارسي و الهيات 35سال تعيين شده است. همچنين حداقل معدل مقطع قبلي براي طرح درخواست ادامه تحصيل در مقطع کارشناسي رشته‌هاي علوم انساني 12.5، کارشناسي رشته‌هاي فني مهندسي و علوم پايه14، کارشناسي ارشد علوم انساني 15 و كارشناسي ارشد فني مهندسي و علوم پايه 14 و دکترا 16 است. به گزارش ايسنا، مدارک مورد نياز جهت درخواست پذيرش فرم پذيرش تکميل شده، تصوير مدارک تحصيلي و ريز نمرات مقاطع قبلي که به تاييد نمايندگي جمهوري اسلامي ايران در کشور متبوع رسيده باشد، 2 قطعه عکس، تصوير صفحات گذرنامه، ارائه سه توصيه نامه از اساتيد مقطع قبلي ( براي متقاضيان مقطع کارشناسي ارشد و دکترا) و درخواست کتبي مبني بر تحصيل در ايران مي‌باشد.

اخبار روزنامه ها

خبرنامه - شبکه های اجتماعی

آمار سایت