پرتال دانشگاهی کشور پرتال دانشگاهی کشور
University Portal of Iran

کلمات مرتبط

    نتایج کارشناسی ارشد 95 نتایج ارشد 95 دفترچه کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد امریه سربازی استخدام تامین اجتماعی استخدام شرکت نفت استخدام آموزش و پرورش استخدام بانک پذیرش بدون کنکور منابع کارشناسی ارشد منابع دکتری استخدام شهرداری آگهی استخدام پليس استخدام نیروی انتظامی لیست همایش های بین المللی لیست سمینار لیست کنفرانس سالن همایش مقاله ISI دانشگاه پيام نور استخدام بانک پاسارگاد سازمان سما استخدام بانک شهر استخدام بانک گردشگری آگهی استخدام بانک صادرات استخدام بانک پارسیان پودمانی علمی کاربردی 95 استخدام دولتی استخدام استانداری استخدام آتش نشانی استخدام وزارت نيرو استخدام ديپلم استخدام برنامه نویس استخدام حسابدار نمونه سئوالات کارشناسی ارشد نمونه سئوالات دکتری ارزشیابی مدرک دانشگاه پیام نور فراگير دانشپذير مدرک دیپلم مدرک کارشناسی انتخاب رشته کنکور سراسری 95 عدح.هق daneshgah پردیس دانشگاهی شهریه دانشگاهها آگهی استخدام تهران azad karshenasi arshad kardani peyvasteh azmoon konkoor mba مجازی mba یکساله مدرک mba
مجموعه  اخبار دانشگاهی کشور / اخبار دانشگاهارسال شده در   21 دی 1391 - 10 January 2013





تولید گوشت ضد سرطان توسط  استاد دانشگاه محقق اردبیلی


اردبیل - دکتر جمال سیف دواتی عضو هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی گوشت ضد سرطان تولید کرد.


پرتال دانشگاهی به نقل از این استاد دانشگاه که به تازگی از رساله دکتری خود در رشته علوم دامی در دانشگاه تبریز دفاع کرد در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت : در این رساله با بررسی اثرات ترکیبات پلی‌فنل ، پروفیل اسیدهای آمینه و اسیدهای چرب دانه بقولات خام و اتوکلاو شده روی ترکیب ضد سرطان CLA ، در گوشت بره‌های پرواری موفق به تولید این گوشت ضد سرطان شدیم.

وی یکی از استراتژی های علمی و عملی تامین امنیت زیستی غذای انسانی را استفاده از مواد خوراکی لازم و غنی سازی شده دانست و افزود: افزایش دادن اسید لینولئیک کونژوکه یا CLA در ترکیبات و بافت حیوانی نظیر گوشت در همین راستا است.

وی گفت: با استفاده از دانه های بقولات (خلر ، ماشک و گاودانه) ، حاوی تانن در جیره غذایی بره‌ها می‌توان در شکمبه و به تبع آن در بافت عضله سنتز CLA را افزایش داد.

وی اظهار کرد: در آزمایشات In vitro (شرایط آزمایشگاهی) تمام خصوصیات و روند تغییرات هضمی بخش های مختلف پروتیئن و انرژی قابل متابولیسم دانه ها مورد ارزیابی قرار گرفت.

وی با بیان این که بر اساس گزارش های محققان تامین روزانه 120 میلی گرم CLA در سبد غذایی انسان تاثیر بسزایی در پیشگیری از سرطان دارد گفت: بررسی اثر ترکیبات مغذی و غیرمغذی در دانه های مختلف بقولات و نقش آنها در تغذیه دام و اثربخش بودن آنها در تولیدات گوشت قرمز موضوعی ضروری است.

وی گفت: نتایج حاصل نشان داد که ترکیبات مغذی و ضد مغذی موجود در دانه بقولات به ویژه دانه ماشک سبب افزایش ترکیبات ضد سرطان CLA در گوشت شده و فراوری دانه‌ها تاثیری در کیفیت منابع پروتئینی مزبور نشان نمی دهد.

وی افزود: آزمایش های بررسی ترکیبات مختلف فنلی از جمله غلظت ان-اکسالیل-ال-آلفا-بتا-دی آمینوپروپیونیک اسید (ODAP) ، تانن متراکم ، ترکیبات فنلی کل ، کل تانن قابل استخراج و تاثیر آنها در زیست فراهمی اسیدهای چرب و اسیدهای آمینه دانه های بقولات در بخش‌های مختلف دستگاه گوارش روی بره‌های پرواری صورت گرفت.

این پژوهش با 300 میلیون ریال هزینه در چهار سال به نتیجه رسیده است.






تگ ها استاد دانشگاه دانشگاه تولید گوشت ضد سرطان استاد دانشگاه محقق اردبیلی

پر بازدیدترین اخبار دانشگاه

اخبار روزنامه ها

خبرنامه - شبکه های اجتماعی

آمار سایت