پرتال دانشگاهی کشور پرتال دانشگاهی کشور
University Portal of Iran




کلمات مرتبط

    نتایج کارشناسی ارشد 1402 نتایج ارشد 1402 دفترچه کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد امریه سربازی استخدام تامین اجتماعی استخدام شرکت نفت استخدام آموزش و پرورش استخدام بانک پذیرش بدون کنکور منابع کارشناسی ارشد منابع دکتری استخدام شهرداری آگهی استخدام پليس استخدام نیروی انتظامی لیست همایش های بین المللی لیست سمینار لیست کنفرانس سالن همایش مقاله ISI دانشگاه پيام نور استخدام بانک پاسارگاد سازمان سما استخدام بانک شهر استخدام بانک گردشگری آگهی استخدام بانک صادرات استخدام بانک پارسیان پودمانی علمی کاربردی 1402 استخدام دولتی استخدام استانداری استخدام آتش نشانی استخدام وزارت نيرو استخدام ديپلم استخدام برنامه نویس استخدام حسابدار نمونه سئوالات کارشناسی ارشد نمونه سئوالات دکتری ارزشیابی مدرک دانشگاه پیام نور فراگير دانشپذير مدرک دیپلم مدرک کارشناسی انتخاب رشته کنکور سراسری 1402 عدح.هق daneshgah پردیس دانشگاهی شهریه دانشگاهها آگهی استخدام تهران azad karshenasi arshad kardani peyvasteh azmoon konkoor mba مجازی mba یکساله مدرک mba
 اخبار دانشگاهی کشور / پزشکی سلامت          07 آبان 1392 - 29 October 2013

استفاده از مواد غذايي مفيد و اصيل ايراني علاوه بر فوايد زيادي که براي سلامتي افراد دارد ممکن است بر تقويت بيش‌تر حافظه نيز موثر باشد.


ميترا ازربافي متخصص تغذيه ، گفت: بيشتر مواد گياهي به خصوص موادي که داراي رنگدانه‌هاي زرد، نارنجي و قرمز هستند به دليل خواص آنتي‌ اکسيدان قوي که دارند به شدت قابل مصرف هستند.
وي افزود: زعفران، ريحان از جمله موادي هستند که حافظه را تقويت مي‌کنند و در ايجاد سلامتي در بدن موثر هستند.

وي خاطر نشان کرد: استفاده از مواد غذايي آماده مانند: سوسيس، کالباس ، سس‌ها و پيتزاها ممکن است علاوه بر اثرات منفي که براي سلامتي بدن دارند در کاهش حافظه نيز موثر باشند.

اين متخصص افزود: تقويت حافظه با مصرف اين مواد تنها زماني صورت مي‌گيرد که به اندازه استفاده شوند در صورت استفاده بيش از حد از مواد ذکرشده ممکن است اثر سوء داشته باشد و سبب ايجاد مشکلات در افراد شود.

خبرنامه - شبکه های اجتماعی