استفاده از مواد غذايي مفيد و اصيل ايراني علاوه بر فوايد زيادي که براي سلامتي افراد دارد ممکن است بر تقويت بيشتر حافظه نيز موثر باشد.
ميترا ازربافي متخصص تغذيه ، گفت: بيشتر مواد گياهي به خصوص موادي که داراي رنگدانههاي زرد، نارنجي و قرمز هستند به دليل خواص آنتي اکسيدان قوي که دارند به شدت قابل مصرف هستند.
وي افزود: زعفران، ريحان از جمله موادي هستند که حافظه را تقويت ميکنند و در ايجاد سلامتي در بدن موثر هستند.
وي خاطر نشان کرد: استفاده از مواد غذايي آماده مانند: سوسيس، کالباس ، سسها و پيتزاها ممکن است علاوه بر اثرات منفي که براي سلامتي بدن دارند در کاهش حافظه نيز موثر باشند.
اين متخصص افزود: تقويت حافظه با مصرف اين مواد تنها زماني صورت ميگيرد که به اندازه استفاده شوند در صورت استفاده بيش از حد از مواد ذکرشده ممکن است اثر سوء داشته باشد و سبب ايجاد مشکلات در افراد شود.