پرتال دانشگاهی کشور پرتال دانشگاهی کشور
University Portal of Iran




کلمات مرتبط

    نتایج کارشناسی ارشد 1402 نتایج ارشد 1402 دفترچه کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد امریه سربازی استخدام تامین اجتماعی استخدام شرکت نفت استخدام آموزش و پرورش استخدام بانک پذیرش بدون کنکور منابع کارشناسی ارشد منابع دکتری استخدام شهرداری آگهی استخدام پليس استخدام نیروی انتظامی لیست همایش های بین المللی لیست سمینار لیست کنفرانس سالن همایش مقاله ISI دانشگاه پيام نور استخدام بانک پاسارگاد سازمان سما استخدام بانک شهر استخدام بانک گردشگری آگهی استخدام بانک صادرات استخدام بانک پارسیان پودمانی علمی کاربردی 1402 استخدام دولتی استخدام استانداری استخدام آتش نشانی استخدام وزارت نيرو استخدام ديپلم استخدام برنامه نویس استخدام حسابدار نمونه سئوالات کارشناسی ارشد نمونه سئوالات دکتری ارزشیابی مدرک دانشگاه پیام نور فراگير دانشپذير مدرک دیپلم مدرک کارشناسی انتخاب رشته کنکور سراسری 1402 عدح.هق daneshgah پردیس دانشگاهی شهریه دانشگاهها آگهی استخدام تهران azad karshenasi arshad kardani peyvasteh azmoon konkoor mba مجازی mba یکساله مدرک mba
 اخبار دانشگاهی کشور / پزشکی سلامت          21 آذر 1392 - 12 December 2013


درمان سرطان کلیه با رنگ کردن اندام




ترکیب رنگ‌ سبز درخشان، دانش رباتیک و دوربین سه‌بعدی، جراحان را قادر به حذف دقیق تومورهای کلیه کرده است.

در این فرآیند که اکنون در آمریکا در حال انجام بوده، بیماران مبتلا به سرطان کلیه، دیگر تمامی این عضو را از دست نخواهند داد.

تشخیص و مکان یابی چنین تومورهایی بی نهایت دشوار است، اما در مبارزه فناوری پیشرفته علیه سرطان، این رنگ به شفاف سازی بافت سالم پرداخته، در حالیکه بازوهای رباتیک مجهز به دوربین با تفکیک پذیری بالا، نواحی سرطانی را حذف می کنند.

این رویکرد که برای نخستین بار در بیمارستان «سنت جورج» انگلستان عملی شد، مقرون به صرفه بوده و به جراحان امکان حفظ حداکثری کارکردهای کلیه و همچنین حذف تمام بافت های بدخیم را می دهد.

نرخ سرطان کلیه طی دو دهه گذشته 68 درصد افزایش یافته و هر سال تقریبا 7400 بریتانیایی به این بیماری مبتلا می شوند.

این در حالی است که شکار بسیاری از تومورها با چشم غیرمسلح ممکن نیست و جراحان در حال حاضر به اسکن ها و آزمایشات خون و بافت برای تشخیص آنها متکی هستند.

با این حال، این شیوه برای رصد کل سرطان کارآمد نبوده، از این رو، روش رنگ جدید بعنوان شیوه ای حیاتی مطرح شده است.

پیش تر از رنگ برای تشخیص سرطان های چشم و کبد استفاده شده بود.

پروفسور کریس آندروسن از بیمارستان سنت جورج که شیوه جدید موسوم به «Firefly» را در انگلستان اجرا کرد، حین استفاده از این فناوری از ربات «داوینچی» برای انجام جراحی بهره برد.

این ربات شامل ابزار مینیاتوری است که در درون برش های کوچک قرار داده می شوند و فرآیند عمل از راه دور، توسط جراح و با استفاده از تصویر بزرگنمایی شده اجرایی می شود.

بک پزشک متخصص درست پیش از جراحی، رنگ موسوم به «سبز ایندوسیانین» را به کلیه تزریق می کند و حدود یک دقیقه طول می کشد تا این رنگ وارد عضو شود.

زمانی که بیمار تحت بیهوشی عمومی است، برش های کوچکی در کلیه با استفاده از بازوهای رباتیک ایجاد می شوند.

دوربین موجود بر روی این بازوها مجهز به نور فلورسنت است، به طوری که رنگ به وضوح در بافت و شریان های خونی می درخشد.

جراح، رگ خونی تغذیه کننده تومور سرطانی را پیدا کرده و رگ و همچنین تومور را حذف می کند.

تعدادی از جراحان هنگام مواجهه با تومورهای کلیه، تمامی این اندام را حذف می کنند تا شانس گسترش این بیماری را کاهش دهند، اما فرآیند جدید آنها را از این امر بازمی دارد


خبرنامه - شبکه های اجتماعی