پرتال دانشگاهی کشور پرتال دانشگاهی کشور
University Portal of Iran




کلمات مرتبط

    نتایج کارشناسی ارشد 1402 نتایج ارشد 1402 دفترچه کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد امریه سربازی استخدام تامین اجتماعی استخدام شرکت نفت استخدام آموزش و پرورش استخدام بانک پذیرش بدون کنکور منابع کارشناسی ارشد منابع دکتری استخدام شهرداری آگهی استخدام پليس استخدام نیروی انتظامی لیست همایش های بین المللی لیست سمینار لیست کنفرانس سالن همایش مقاله ISI دانشگاه پيام نور استخدام بانک پاسارگاد سازمان سما استخدام بانک شهر استخدام بانک گردشگری آگهی استخدام بانک صادرات استخدام بانک پارسیان پودمانی علمی کاربردی 1402 استخدام دولتی استخدام استانداری استخدام آتش نشانی استخدام وزارت نيرو استخدام ديپلم استخدام برنامه نویس استخدام حسابدار نمونه سئوالات کارشناسی ارشد نمونه سئوالات دکتری ارزشیابی مدرک دانشگاه پیام نور فراگير دانشپذير مدرک دیپلم مدرک کارشناسی انتخاب رشته کنکور سراسری 1402 عدح.هق daneshgah پردیس دانشگاهی شهریه دانشگاهها آگهی استخدام تهران azad karshenasi arshad kardani peyvasteh azmoon konkoor mba مجازی mba یکساله مدرک mba
 اخبار دانشگاهی کشور / پزشکی سلامت          09 اسفند 1392 - 28 February 2014


 تصوراتی غلط درباره نوشیدن آب قبل از غذا





نوشیدن آب قبل از غذا نه تنها مفید نیست بلکه می‌تواند در جذب “مواد مغذی” نیز اثر بگذارد.


برلیانت بزرگمهر متخصص تغذیه در گفتگو با باشگاه خبرنگاران، افزود:‌ متاسفانه در اغلب موارد افراد قبل از اینکه اقدام به غذا خوردن کنند، آب می‌نوشند در حالی که علی‌رغم توصیه‌های مکرر برای نوشیدن آب کافی و فراوان در طول روز،‌ اگر فاصله زمانی مناسبی برای آن نباشد می‌تواند بی‌اثر و گاهی مضر نیز شود.

وی با تأکید بر تنظیم زمان نوشیدن آب تأکید کرد: بهترین زمان نوشیدن آن، نیم تا یک ساعت قبل از صرف غذا است زیرا در غیر این صورت بلافاصله “شیره های گوارشی” رقیق می‌شوند که در هضم و جذب غذا تأثیر بسزایی می‌گذارد.

این متخصص تغذیه عادات بد تغذیه‌ای را مهم‌ترین فاکتور مختل شدن سلامت عموم افراد ذکر کرده و در خصوص پرمصرف‌ترین این مواد به ویژه آب و روغن‌ها اظهار داشت: بهتر است آن را به صورت تازه نوشید و تا حد امکان از نگهداری آن به طور طولانی و مداوم به ویژه در ظروف پلاستیکی و درون یخچال خودداری کرد و در مورد مصرف روغن‌ها نیز نباید فراموش شود که به طور کلی انواع روغن‌ها در شکل‌های مختلف چاق کننده هستند و تأکید متخصصان برای استفاده از روغن‌های گیاهی صرفا به خاطر کم‌خطر بودن آنها از نظر داشتن “اسیدهای ترانس بالا” است.

برلیانت بزرگمهر خاطرنشان کرد: متاسفانه خرافات تغذیه‌ای نقش مهمی را در تهدید سلامت افراد جامعه ایفا می‌کند و یکی از آنها باور داشتن عدم خاصیت چاقی آجیل‌ها و دانه‌های روغنی است در حالی که آجیل‌هایی نظیر تخمه، بادام‌ها، پسته و گردو دارای مقادیر بالایی روغن هستند و مصرف بیش از اندازه روزانه آنها می‌تواند به راحتی افراد را دچار چاقی،‌ اضافه وزن و مشکلات و عوارض ناشی از آنها کند
گردآوری شده توسط: مجله اینترنتی کمونه



تگ ها تصوراتی غلط درباره نوشیدن آب قبل از غذا تصوراتی غلط درباره نوشیدن آب

خبرنامه - شبکه های اجتماعی