پرتال دانشگاهی کشور پرتال دانشگاهی کشور
University Portal of Iran




کلمات مرتبط

    نتایج کارشناسی ارشد 1402 نتایج ارشد 1402 دفترچه کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد امریه سربازی استخدام تامین اجتماعی استخدام شرکت نفت استخدام آموزش و پرورش استخدام بانک پذیرش بدون کنکور منابع کارشناسی ارشد منابع دکتری استخدام شهرداری آگهی استخدام پليس استخدام نیروی انتظامی لیست همایش های بین المللی لیست سمینار لیست کنفرانس سالن همایش مقاله ISI دانشگاه پيام نور استخدام بانک پاسارگاد سازمان سما استخدام بانک شهر استخدام بانک گردشگری آگهی استخدام بانک صادرات استخدام بانک پارسیان پودمانی علمی کاربردی 1402 استخدام دولتی استخدام استانداری استخدام آتش نشانی استخدام وزارت نيرو استخدام ديپلم استخدام برنامه نویس استخدام حسابدار نمونه سئوالات کارشناسی ارشد نمونه سئوالات دکتری ارزشیابی مدرک دانشگاه پیام نور فراگير دانشپذير مدرک دیپلم مدرک کارشناسی انتخاب رشته کنکور سراسری 1402 عدح.هق daneshgah پردیس دانشگاهی شهریه دانشگاهها آگهی استخدام تهران azad karshenasi arshad kardani peyvasteh azmoon konkoor mba مجازی mba یکساله مدرک mba
 اخبار دانشگاهی کشور / دکتری          22 دی 1395 - 11 January 2017


 برگزاری کارگاه دکترین قرآنی تغذیه در دانشگاه آزاد کرج

به گزارش پرتال دانشگاهی و به نقل از خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از دانشگاه آزاد اسلامی کرج، فرهاد دیوسالار عضو هیات علمی دانشکده ادبیات، اظهارکرد: این کارگاه با هدف معرفی آموزه‌های قرآن کریم با توجه به آیات سوره‌های انعام ، نمل، بقره و مائده و حکمت‌ها و اسرار علمی تغذیه برگزار شد.
 وی افزود: بهره‌گیری از مهم‌ترین تئوری‌های قرآن مجید در زمینه تغذیه و تلفیق آن با طب سنتی از اهداف مهم این کارگاه است.
این مسئول بیان کرد: در این کارگاه برخی اساتید دانشگاه به سئوالاتی از قبیل خوردنی و نوشیدنی‌های قرآنی کدامند؟ چه اصولی برای طب سنتی در قرآن به کار رفته است؟ خوردن و نخوردن کدام غذاها در قرآن توصیه شده است و ملاک استفاده غذاها در آموزه‌های قرآنی چیست؟ پاسخ دادند.
این عضو هیأت علمی دانشگاه، گفت: یکی از راه‌های آزمایش الهی انسان با خوردن یا نخوردن غذاهای خاص است.
وی در بخش دیگری از صحبت‌هایش به برگزیدن نام مطعم برای خداوند تبارک وتعالی اشاره و ابرازکرد: انسان نیز که خلیفه الهی بر روی زمین محسوب می‌شود، می‌تواند خودش را مطعم بداند و توصیه فراوان شده است که در زمینه خوردن اسراف صورت نگیرد.
دیوسالار به تنوع تغذیه از دیدگاه قرآن نیز اشاره کرد و گفت: مصرف پروتئین، قند و چربی‌ها در قرآن تفکیک شده است و از موادی که در گروه‌های اصلی هرم غذایی انسان وجود دارد مانند سبزی، میوه‌ها، گوشت، لبنیات و غیره به صورت حلال توصیه شده است که هم از لحاظ ارزش غذایی و هم از لحاظ کالری مناسب باشد.
وی توصیه کرد از مواد غذایی به صورت تازه و فریزنشده استفاده شود تا ویتامین‌های آن به خصوص ویتامین E کافی آن از بین نرود.
دیوسالار همچنین افزودنی‌هایی که در فرآورده‌های غذایی وجود دارند را مضر دانست و بیان کرد: هرچند که این افزودنی‌ها ایمنی غذا را بیشتر می‌کنند ولی به صورت مستقیم و غیرمستقیم موجب بروز بیماری‌هایی از قبیل سرطان در بدن می‌شوند.



جدیدترین اخبار دانشگاهی - استخدامی و کنفرانس های علمی را در پرتال دانشگاهی مشاهده کنید. 
با عضویت در خبرنامه های تخصصی ، اخبار را در ایمیل خود دریافت کنید . 
کانال تلگرام پرتال دانشگاهی را  به نشانی https://telegram.me/unpir دنبال کنید.

پر بازدیدترین دکتری

خبرنامه - شبکه های اجتماعی