پرتال دانشگاهی کشور پرتال دانشگاهی کشور
University Portal of Iran




کلمات مرتبط

    نتایج کارشناسی ارشد 1402 نتایج ارشد 1402 دفترچه کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد امریه سربازی استخدام تامین اجتماعی استخدام شرکت نفت استخدام آموزش و پرورش استخدام بانک پذیرش بدون کنکور منابع کارشناسی ارشد منابع دکتری استخدام شهرداری آگهی استخدام پليس استخدام نیروی انتظامی لیست همایش های بین المللی لیست سمینار لیست کنفرانس سالن همایش مقاله ISI دانشگاه پيام نور استخدام بانک پاسارگاد سازمان سما استخدام بانک شهر استخدام بانک گردشگری آگهی استخدام بانک صادرات استخدام بانک پارسیان پودمانی علمی کاربردی 1402 استخدام دولتی استخدام استانداری استخدام آتش نشانی استخدام وزارت نيرو استخدام ديپلم استخدام برنامه نویس استخدام حسابدار نمونه سئوالات کارشناسی ارشد نمونه سئوالات دکتری ارزشیابی مدرک دانشگاه پیام نور فراگير دانشپذير مدرک دیپلم مدرک کارشناسی انتخاب رشته کنکور سراسری 1402 عدح.هق daneshgah پردیس دانشگاهی شهریه دانشگاهها آگهی استخدام تهران azad karshenasi arshad kardani peyvasteh azmoon konkoor mba مجازی mba یکساله مدرک mba
 اخبار دانشگاهی کشور / اخبار دانشگاه          20 آبان 1398 - 11 November 2019


رئیس دانشگاه امیرکبیر با اشاره به ناکارآمدی مدل سنجش و پذیرش به خصوص در کارشناسی، گفت: باید شیوه و مدل کنونی سنجش و پذیرش دانشجو از پایه و اساس مورد بازنگری قرار بگیرد.

پرتال دانشگاهی به نقل از سید احمد معتمدی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره میزان کارآمدی شیوه کنونی سنجش و پذیرش دانشجو در دانشگاه های کشور، با بیان اینکه مدل فعلی، عملا یک مدل بهم ریخته است، گفت: به نظر من این شیوه سنجش و پذیرش، به دلایل مختلف از جمله تقسیم بندی و سهمیه بندی های اعمال شده، مسیری نیست که منتج به ورود بهترین ها به دانشگاهها شود.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر به خصوص در مقطع کارشناسی، مشکلات عدیده ای به واسطه ناکارآمدی مدل سنجش و پذیرش به وجود آمده است، افزود: به دلیل تفاوت سطح دانش، سواد و ظرفیت دانشجویان، در همه سطوح، شاهد بروز مشکل در کلاس های درس هستیم و بعضا اساتید به آن اعتراض دارند.

رئیس دانشگاه امیرکبیر ادامه داد: این در حالیست که مشکلات اینچنینی، قبلا فقط تا حدی در پردیس ها دیده می شد، اکنون اما در همه سطوح با آن مواجه هستیم، و در شرایطی که می بینیم مثلا رتبه ۳۰۰ و نفر ۴۰ هزار و یا ۵۰ هزار کنکور در یک کلاس حضور دارند، طبیعی ست که با معضلات و مشکلات آموزشی روبرو شویم.

معتمدی با بیان اینکه شیوه کنونی، دیگر معنای کنکور ندارد، تاکید کرد که امروز باید شیوه و مدل کنونی سنجش و پذیرش دانشجو، از پایه و اساس مورد بازنگری قرار بگیرد.

وی همچنین ضمن اشاره به افت سطح دانش و سواد دانشجویان حتی در مقاطع کارشناسی ارشد و بالاتر، گفت: در حالی که هدف از کنکور و سنجش و پذیرش دانشجو، گزینش استعدادهای خوب بوده است، در حال حاضر به عینه می بینیم که با این شیوه کنونی، از رسیدن به این هدف باز مانده ایم.

رئیس دانشگاه امیرکبیر ادامه داد: در این میان یک سری از استعدادها و دانشجویان نخبه و باسواد برای تحصیلات تکمیلی راهی خارج از کشور می شوند و برخی نیز که در کشور می مانند با حضور در کلاس هایی که دانشجویان حاضر در آن از سطح دانش پایین تری برخوردارند، عملا آنچه را که باید، برداشت نمی کنند.

معتمدی افزود: من قاطعانه بر این باور هستم که با این مدل کنونی، هم دانشجویی که با سطح سواد پایین در کلاس حضور دارد، سرخورده می شود و هم منابع دانشگاه و نیز منابع ملی به هدر می رود.  

وی با تاکید بر لزوم بازنگری اساسی شیوه کنونی سنجش و پذیرش دانشجو، پیشنهاد داد: به عقیده من حداقل در مقطع دکتری می توان یک امتحان متمرکز مثل آزمون جی آر ای (GRE) و کارنامه حاصل از آن را داشت و متعاقب آن، انتخاب دانشجو و پذیرش را به خود دانشگاه ها واگذار کرد.  

رئیس دانشگاه امیرکبیر ادامه داد: البته در حال حاضر، در دکتری مشکلات تا حدی آنهم در بخش پذیرش و به دلیل انجام مصاحبه های تخصصی، کمتر بوده و مشکل اساسی در واقع در ماندگاری دانشجوها است.  

وی با اشاره به احیای طرح آ.ت.ت و اینکه آیا چنین طرحی می تواند در شرایط فعلی گره گشا باشد، گفت: این طرح طرح بدی نبود، با این وجود اما معتقدم که آن هم نیاز به بازنگری و بروز شدن دارد. چرا که همین طرح آ.ت.ت هم در گذشته و متناسب با شرایط قبل تعریف شده و هرچند کلیت آن خوب است، اما به نظرم باید با مدنظر قرار دادن شرایط امروز، مورد بازنگری دقیق قرار بگیرد.



جدیدترین اخبار دانشگاهی - استخدامی و کنفرانس های علمی را در پرتال دانشگاهی مشاهده کنید. 
با عضویت در خبرنامه های تخصصی ، اخبار را در ایمیل خود دریافت کنید . 
کانال تلگرام پرتال دانشگاهی را  به نشانی https://telegram.me/unpir دنبال کنید.

پر بازدیدترین اخبار دانشگاه

خبرنامه - شبکه های اجتماعی