پرتال دانشگاهی کشور پرتال دانشگاهی کشور
University Portal of Iran




کلمات مرتبط

    نتایج کارشناسی ارشد 1402 نتایج ارشد 1402 دفترچه کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد امریه سربازی استخدام تامین اجتماعی استخدام شرکت نفت استخدام آموزش و پرورش استخدام بانک پذیرش بدون کنکور منابع کارشناسی ارشد منابع دکتری استخدام شهرداری آگهی استخدام پليس استخدام نیروی انتظامی لیست همایش های بین المللی لیست سمینار لیست کنفرانس سالن همایش مقاله ISI دانشگاه پيام نور استخدام بانک پاسارگاد سازمان سما استخدام بانک شهر استخدام بانک گردشگری آگهی استخدام بانک صادرات استخدام بانک پارسیان پودمانی علمی کاربردی 1402 استخدام دولتی استخدام استانداری استخدام آتش نشانی استخدام وزارت نيرو استخدام ديپلم استخدام برنامه نویس استخدام حسابدار نمونه سئوالات کارشناسی ارشد نمونه سئوالات دکتری ارزشیابی مدرک دانشگاه پیام نور فراگير دانشپذير مدرک دیپلم مدرک کارشناسی انتخاب رشته کنکور سراسری 1402 عدح.هق daneshgah پردیس دانشگاهی شهریه دانشگاهها آگهی استخدام تهران azad karshenasi arshad kardani peyvasteh azmoon konkoor mba مجازی mba یکساله مدرک mba
 اخبار دانشگاهی کشور / اخبار دانشگاه          12 بهمن 1398 - 01 February 2020


دانشمندان صدای یک کاهن مصری را که هزاران سال پیش مومیایی شده است، شبیه‌سازی کردند.

به گزارش پرتال دانشگاهی و به نقل از خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، «نسیامون» کاهنی مصری بود که در زندگی‌اش با آوازخوانی خدای خود را در معبد کارنک در تبس عبادت می‌کرد. او پس از مرگش مومیایی شد و به همراه سنگ‌نوشته‌ای درون تابوت قرار گرفت که روی آن نوشته شده بود «نسیمامون، پذیرفته شده».

حال دانشمندان با کمک مجرای صوتی ساخته شده با فناوری چاپ سه‌بعدی صدایش را بازسازی کردند. به گفته این محققان، نسیامون آرزو داشت که صدایش نیز به نوعی جاودانه شود. دیوید هوارد، یکی از دانشمندان دانشگاه لندن در این مورد می‌گوید: او در این لحظه نمی‌تواند صحبت کند، اما فکر می‌کنم که خودش هم هیچ وقت فکرش را نمی‌کرد که هزاران سال بعد از مرگش صدایش را بشنویم.

این تیم تحقیقاتی با کمک دستگاه سی‌تی اسکن، نسخه‌ای از دهان و گلوی نسیامون را اسکن و سپس با چاپگر سه‌بعدی ساختند. آن‌ها اندام‌های چاپ شده را با حنجره‌ای مصنوعی ترکیب کردند تا صدای این مومیایی را بازسازی کنند و این صدا شبیه به صدایی است که در صورت زنده شدن دوباره نسیامون در تابوت از مجرای صوتی‌اش بیرون می‌آمد.

محققان می‌گویند که بافت‌های نرم مجرای صوتی نسیامون به خوبی سالم مانده‌اند و به همین دلیل آن‌ها موفق شدند صدای او را شبیه‌تر به خودش شبیه‌سازی کنند. آن‌ها به کمک تکنیک خود فقط یک صدا که حروف ah و eh انگلیسی را تداعی می‌کند، شبیه‌سازی کردند و امیدوارند در آینده کلمات و حتی جملات را نیز شبیه‌سازی کنند.



جدیدترین اخبار دانشگاهی - استخدامی و کنفرانس های علمی را در پرتال دانشگاهی مشاهده کنید. 
با عضویت در خبرنامه های تخصصی ، اخبار را در ایمیل خود دریافت کنید . 
کانال تلگرام پرتال دانشگاهی را  به نشانی https://telegram.me/unpir دنبال کنید.

پر بازدیدترین اخبار دانشگاه

خبرنامه - شبکه های اجتماعی