پرتال دانشگاهی کشور پرتال دانشگاهی کشور
University Portal of Iran

کلمات مرتبط

    نتایج کارشناسی ارشد 95 نتایج ارشد 95 دفترچه کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد امریه سربازی استخدام تامین اجتماعی استخدام شرکت نفت استخدام آموزش و پرورش استخدام بانک پذیرش بدون کنکور منابع کارشناسی ارشد منابع دکتری استخدام شهرداری آگهی استخدام پليس استخدام نیروی انتظامی لیست همایش های بین المللی لیست سمینار لیست کنفرانس سالن همایش مقاله ISI دانشگاه پيام نور استخدام بانک پاسارگاد سازمان سما استخدام بانک شهر استخدام بانک گردشگری آگهی استخدام بانک صادرات استخدام بانک پارسیان پودمانی علمی کاربردی 95 استخدام دولتی استخدام استانداری استخدام آتش نشانی استخدام وزارت نيرو استخدام ديپلم استخدام برنامه نویس استخدام حسابدار نمونه سئوالات کارشناسی ارشد نمونه سئوالات دکتری ارزشیابی مدرک دانشگاه پیام نور فراگير دانشپذير مدرک دیپلم مدرک کارشناسی انتخاب رشته کنکور سراسری 95 عدح.هق daneshgah پردیس دانشگاهی شهریه دانشگاهها آگهی استخدام تهران azad karshenasi arshad kardani peyvasteh azmoon konkoor mba مجازی mba یکساله مدرک mba
 اخبار دانشگاهی کشور / تحصیل در هندوستان          08 بهمن 1391 - 27 January 2013


راهنمای اخذ ویزا از هندوستان

کاملاً واضح است که ورود به هندوستان مستلزم داشتن ویزای معتبر است. دولت هندوستان در ایران دارای یک سفارت در تهران و دو کنسولگری در بندرعباس و زاهدان است که افراد می توانند جهت اخذ ویزا به این مراکز مراجعه نمایند. لازم به ذکر است که صرفاً افراد مقیم استان های سیستان و بلوچستان و کرمان می توانند در زاهدان و هم میهنان مقیم استان های هرمزگان و بوشهر در بندرعباس درخواست اخذ ویزا نمایند. در سفارت هندوستان در تهران کلیه افراد از همه استان ها می توانند درخواست ویزا نمایند.

در ذیل شرح کامل شرایط اخذ ویزای هندوستان آورده شده است:

الف: ویزای دانشجویی(Student Visa)

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای دانشجویی عبارتند از:
1- اصل پاسپورت با اعتبار بیش از شش ماه
2- اصل و کپی پذیرش (admission) از یکی از دانشگاه ها و یا مراکز آموزش عالی معتبر هندوستان
3- اصل ترجمه آخرین مدرک تحصیلی به همراه ریز نمرات با تایید سفارت هندوستان
4- ترجمه تعهد نامه مالی محضری از یکی از بستگان درجه یک
5- فرم های پر شده مخصوص ویزای دانشجویی
6- شش قطعه عکس
7- پرداخت مبلغ صدور ویزا
8- ارائه گواهی صورت حساب بانکی (حساب بانکی) در هند برای متقاضیانی که برای بار دوم به بعد اخذ ویزای دانشجویی می نماید.افرادی که برای بار اول جهت اخذ ویزای دانشجویی اقدام می نمایند نیازی به ارائه این گواهی ندارند اما می بایست تعهدی مبنی بر افتتاح حساب بانکی در هندوستان به سفارت بسپارند.

معمولاً این ویزا دارای اعتبار یکساله می باشند و برای مقاطع لیسانس، فوق لیسانس و کالج های زبان صادر میشود. صدور این ویزا بطور معمول ده روز طول می کشد.

ب: ویزای تحقیقاتی(Research Visa):

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای تحقیقاتی عبارتند از:
1- اصل پاسپورت با اعتبار بیش از شش ماه
2- اصل و کپی پذیرش مقدماتی از یکی از دانشگاه ها و یا مراکز آموزش عالی معتبر هندوستان
3- اصلAffiliation letter (نامه وابستگی به دانشگاه) و هفت سری کپی از آن
4- هفت سری فرم پر شده ویزای تحقیقاتی
5- شرح پروژه پایان نامه با جزئیات کامل
6- برنامه سفر
7- دوازده قطعه عکس
8- پرداخت هزینه صدور ویزا

معمولاً این ویزا دارای اعتبار سه ساله می باشند .صدور این ویزا بطور معمول دو هفته طول می کشد (دو هفته پس از دریافت نامه تاییدیه از وزارت توسعه منابع انسانی هندوستان)

ج: ویزای توریستی(Tourist Visa):

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای دانشجویی عبارتند از:
1- اصل پاسپورت با اعتبار بیش از شش ماه
2- فرم های پر شده مخصوص ویزای توریستی
3- شش قطعه عکس
4- اصل و کپی بلیط رفت و برگشت تایید شده
5- پرداخت هزینه صدور ویزا
صدور این ویزا بطور معمول هفت روز طول می کشد.

د: ویزای تجاری(Business Visa ):

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای تجاری عبارتند از:
1- اصل پاسپورت با اعتبار بیش از شش ماه
2- فرم های پر شده مخصوص ویزای تجاری
3- شش قطعه عکس
4- دعوت نامه از سازمان یا شرکت هندی
5- معرفی نامه از سازمان یا شرکت ایرانی
6- اصل و کپی بلیط رفت و برگشت تایید شده
7- پرداخت هزینه صدور ویزا
8- اصل تاییدیه دولت هندوستان
صدور این ویزا بطور معمول یک هفته به طول می انجامد. اما دریافت نامه تاییدیه از دولت هندوستان ممکن است دو ماه به طول بیانجامد.

ه: ویزای کنفرانس (Conference Visa):

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای کنفرانس عبارتند از:
1- اصل پاسپورت با اعتبار بیش از شش ماه
2- فرم های پر شده مخصوص ویزای کنفرانس
3-دعوت نامه از دانشگاه یا سازمان هندی
4- معرفی نامه از محل کار در ایران
5- پرداخت هزینه صدور ویزا
صدور این ویزا بطور معمول دو هفته طول می کشد.

تعطیلات رسمی سفارت هندوستان عبارتند از:

1- روز جمهوری هند ( 26 ژانویه)
2- پیروزی انقلاب اسلامی ( 22 بهمن)
3- عاشورا و تاسوعا
4- ماهاشیواراتی ( 8 مارس)
5- عید نوروز ( 21 مارس)
6- تولد حضرت محمد(ص)
7- بوداپورنیما ( 23 می)
8- مارتیرزدی (5 ژوئن)
9- روز استقلال هند ( 15 آگوست)
10- تولد ماهاتما گاندی ( 2 اکتبر)
11- ماها آشتامی ( 11 اکتبر)
12- دوسرا ( 12 اکتبر)
13- شهادت حضرت علی(ع)
14- دیوالی ( 1 نوامبر)
15- عید فطر
16- تولد گوروناناک ( 15 نوامبر)
17- کریسمس ( 25 دسامبر)

به غیر از تعطیلات فوق سفارت ممکن است بنا به دلایلی خاص روزهای دیگر هم با اطلاع قبلی تعطیل باشد.

آدرس سفارت هند در تهران:
تهران، خیابان شهید مطهری، خیابان میر عماد، شماره 46
تلفن:021-88755102-5

آدرس کنسولگری هندوستان در بند عباس:
بندر عباس، خیابان گلشهر جنوبی، خیابان حکمت، پلاک 43 تلفن:0761-661745

آدرس کنسولگری هندوستان در زاهدان:
زاهدان خیابان آیت الله کفعمی، جنب گوردوارا (معبد سیک ها)
تلفن: 0541-3222337

 

منبع:

 

 

 

تگ ها اخذ ویزا ویزای هندوستان

خبرنامه - شبکه های اجتماعی

آمار سایت

    تندیس جشنواره

    pagerank