پرتال دانشگاهی کشور پرتال دانشگاهی کشور
University Portal of Iran

کلمات مرتبط

    نتایج کارشناسی ارشد 95 نتایج ارشد 95 دفترچه کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد امریه سربازی استخدام تامین اجتماعی استخدام شرکت نفت استخدام آموزش و پرورش استخدام بانک پذیرش بدون کنکور منابع کارشناسی ارشد منابع دکتری استخدام شهرداری آگهی استخدام پليس استخدام نیروی انتظامی لیست همایش های بین المللی لیست سمینار لیست کنفرانس سالن همایش مقاله ISI دانشگاه پيام نور استخدام بانک پاسارگاد سازمان سما استخدام بانک شهر استخدام بانک گردشگری آگهی استخدام بانک صادرات استخدام بانک پارسیان پودمانی علمی کاربردی 95 استخدام دولتی استخدام استانداری استخدام آتش نشانی استخدام وزارت نيرو استخدام ديپلم استخدام برنامه نویس استخدام حسابدار نمونه سئوالات کارشناسی ارشد نمونه سئوالات دکتری ارزشیابی مدرک دانشگاه پیام نور فراگير دانشپذير مدرک دیپلم مدرک کارشناسی انتخاب رشته کنکور سراسری 95 عدح.هق daneshgah پردیس دانشگاهی شهریه دانشگاهها آگهی استخدام تهران azad karshenasi arshad kardani peyvasteh azmoon konkoor mba مجازی mba یکساله مدرک mba
مجموعه  اخبار دانشگاهی کشور / پزشکی سلامتارسال شده در   12 اردیبهشت 1393 - 02 May 2014


چاقاله بادام‌های تلخ را نخورید




 شیرمستی منطقه کرمانشاه، با اشاره به ویژگی‌های چاقاله بادام، گفت: رنگ سبز این میوه به دلیل محتوای بالای منیزیم موجود در آن است که تاثیر بسزایی در تقویت سیستم اعصاب خواهد داشت.

وی معتقد است، فیبر بالای موجود در چاقاله بادام نیز برای کاهش کلسترول و اسید اوریک مناسب است.

به گفته این کارشناس تغذیه، چون چاقاله بادام قند بالایی ندارد، برای افرادی که رژیم لاغری را رعایت می‌کنندریال میوه‌ای بسیار مفید است، اما چون تاحدی نفاخ است، مصرف زیاد آن برای افرادی که ورم و زخم معده دارند، توصیه نمی‌شود.

شیرمستی از خواص این میوه خصوصا برای کودکانی که در سن رشد قرار دارند یاد کرد و افزود: ویتامین C موجود در این میوه برای استحکام لثه و دندان مفید است.

وی در خصوص مواد معدنی موجود در چاقاله بادام نیز تاکید کرد: محتوای بالای کلسیم، پتاسیم و آهن موجود در این میوه برای سلامت افراد بسیار مناسب است.

این کارشناس تغذیه افزود: طبع چاقاله بادام از نظر طب سنتی معتدل و متمایل به سرد است.

شیرمستی با بیان اینکه مغز سفید وسط چاقاله بادام پیش ساز بادام است، ادامه داد: این مغز ارزش غذایی بالایی خصوصا از نظر محتوای پروتئین دارد.

وی در خصوص چاقاله بادام‌هایی که مغز سفید آنها تلخ است، نیز خاطرنشان کرد: این تلخی ناشی از وجود اسید سیانیدریک است و خوردن این دانه‌های تلخ توصیه نمی‌شود.

این کارشناس تغذیه توصیه کرد: افراد چاقاله بادام را تازه مصرف کنند، زیرا پختن آن در قالب خورش می‌تواند باعث کاهش محتوای ویتامین C آن شود




موسسه پژوهش MBA
ترجمه تخصصی دانشگاهی
موسسه پژوهش مدیریت
مقاله نویسی ISI

خبرنامه - شبکه های اجتماعی

آمار سایت