پرتال دانشگاهی کشور پرتال دانشگاهی کشور
University Portal of Iran




کلمات مرتبط

    نتایج کارشناسی ارشد 1402 نتایج ارشد 1402 دفترچه کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد امریه سربازی استخدام تامین اجتماعی استخدام شرکت نفت استخدام آموزش و پرورش استخدام بانک پذیرش بدون کنکور منابع کارشناسی ارشد منابع دکتری استخدام شهرداری آگهی استخدام پليس استخدام نیروی انتظامی لیست همایش های بین المللی لیست سمینار لیست کنفرانس سالن همایش مقاله ISI دانشگاه پيام نور استخدام بانک پاسارگاد سازمان سما استخدام بانک شهر استخدام بانک گردشگری آگهی استخدام بانک صادرات استخدام بانک پارسیان پودمانی علمی کاربردی 1402 استخدام دولتی استخدام استانداری استخدام آتش نشانی استخدام وزارت نيرو استخدام ديپلم استخدام برنامه نویس استخدام حسابدار نمونه سئوالات کارشناسی ارشد نمونه سئوالات دکتری ارزشیابی مدرک دانشگاه پیام نور فراگير دانشپذير مدرک دیپلم مدرک کارشناسی انتخاب رشته کنکور سراسری 1402 عدح.هق daneshgah پردیس دانشگاهی شهریه دانشگاهها آگهی استخدام تهران azad karshenasi arshad kardani peyvasteh azmoon konkoor mba مجازی mba یکساله مدرک mba
 اخبار دانشگاهی کشور / منابع کارشناسی ارشد          27 اسفند 1389 - 18 March 2011


آشنایی با گرایش الگوریتم و محاسبات

این رشته جدیدترین گرایش رشته مهندسی کامپیوتر در مقطع ارشد است که از چند سال گذشته به فهرست گرایش‌های رشته مهندسی کامپیوتر اضافه شده است. در این گرایش دانشجویان (علی الخصوص کارشناسان گرایش نرم افزار) با توجه به ضرایب دروس نخصصی نرم افزار خود، پذیرفته شده و به ادامه تحصیل خواهند پرداخت. در این گرایش بیشتر جنبه‌ی الگوریتمیک و وابسته به محاسبات دانشجویان نرم افزاری مورد توجه و تقویت قرار خواهد گرفت. میزان پذیرفته شدگان در این گرایش از همه گرایش‌ها کمتر است ولی قبولی در این گرایش به دلیل توجه داوطلبان به دیگر گرایش‌های شناخته شده این رشته، برای دانشجویان با پیش زمینه نرم افزار آسان‌تر است. در طول تحصیل در این گرایش دانشجویان در زمینه‌های زیر تعلیم داده شده یا تقویت خواهند شد:

طراحی الگوریتم‌ها

روش‌های طراحی الگوریتم که در دوره کارشناسی به دانشجویان تا حدودی آموزش داده شده است در این گرایش به صورت پیشرفته و پیچیده‌تری جهت طراحی الگوریتم‌های قدرتمندتر و بهینه‌تر آموزش داده می‌شود.

ساختمان داده‌ها

ساختارهای داده‌ای که در طول دوره کارشناسی آموزش داده شده ساده‌ترین نوع ساختارها بوده‌اند حال آن‌که در این گرایش، ساختارهای پیچیده‌تر و نوین‌تری آموزش داده‌می‌شود تا برنامه نویسان را قدرتمندتر و مدرن تر از قبل جهت اجرای خواسته‌های نرم افزاری آماده کند.

ساختمان‌های گسسته

مجموعه تمام ساختمان‌های منطقی و عددی در قالب ریاضیات آموزش داده می‌شود تا با به کارگیری آن‌ها در الگوریتم‌های محاسباتی و برنامه نویسی بهترین بازدهی حاصل شود.

نظریه محاسبات

این مبحث پس از آشنایی دانشجویان با نظریه زبان‌ها و ماشین‌ها مطرح می‌شود. در این مبحث مدل‌ها و روش‌های مختلف محاسبات مورد مطالعه قرار می‌گیرد . همچنین محدودیت‌های محاسبات به ویژه در الگوریتم‌های کامپیوتری مورد مطالعه قرار می‌گیرد. راه حل‌هایی برای مسائلی که حتی با پیشرفته‌ترین سیستم‌ها هم مدت زمانی طولانی برای اجرای الگوریتمشان نیاز است، در این مبحث ارائه می‌شود.

نظریه گراف

بررسی بسیار پیچیده‌تر گراف‌ها و کاربردهاشان نسبت به آنچه در دوره کارشناسی ارائه شده است.

كارشناسي ارشد کامپیوتر - آشنایی با رشته مهندسی کامپیوتر
كارشناسي ارشد کامپیوتر - گرایش‌ها و ابعاد مختلف این رشته در كارشناسی ارشد
كارشناسي ارشد کامپیوتر - مباحث گرایش‌های رشته مهندسی کامپیوتر در مقطع کارشناسی ارشد
كارشناسي ارشد کامپیوتر - گرایش‌های رشته مهندسی کامپیوتر در دوره کارشناسی
كارشناسي ارشد کامپیوتر - توانایی‌های مورد نیاز برای این رشته
كارشناسي ارشد کامپیوتر - آشنایی با گرایش هوش مصنوعی
كارشناسي ارشد کامپیوتر - آشنایی با گرایش الگوریتم و محاسبات
كارشناسي ارشد کامپیوتر - آشنایی با گرایش معماری کامپیوتر
كارشناسي ارشد کامپیوتر - آشنایی با گرایش مهندسی نرم افزار
كارشناسي ارشد کامپیوتر - زمینه‌های اشتغال
كارشناسي ارشد کامپیوتر - وضعیت نیاز کشور به این رشته
كارشناسي ارشد کامپیوتر - مواد امتحانی و ضرایب كامپيوتر 89
كارشناسي ارشد کامپیوتر - ظرفيت پذيرش دانشگاه‌های سراسری در سال 89
كارشناسي ارشد کامپیوتر - ظرفيت پذيرش دانشگاه‌های روزانه در سال 89
كارشناسي ارشد کامپیوتر - ظرفيت پذيرش دانشگاه‌های شبانه در سال 89
كارشناسي ارشد کامپیوتر - ظرفيت پذيرش دانشگاه‌های مجازي در سال 89
كارشناسي ارشد کامپیوتر - ظرفيت پذيرش دانشگاه‌های غيرانتفاعي در سال 89
كارشناسي ارشد کامپیوتر - ظرفيت پذيرش دانشگاه‌های بين الملل در سال 89

 

خبرنامه - شبکه های اجتماعی