پرتال دانشگاهی کشور پرتال دانشگاهی کشور
University Portal of Iran




کلمات مرتبط

    نتایج کارشناسی ارشد 1402 نتایج ارشد 1402 دفترچه کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد امریه سربازی استخدام تامین اجتماعی استخدام شرکت نفت استخدام آموزش و پرورش استخدام بانک پذیرش بدون کنکور منابع کارشناسی ارشد منابع دکتری استخدام شهرداری آگهی استخدام پليس استخدام نیروی انتظامی لیست همایش های بین المللی لیست سمینار لیست کنفرانس سالن همایش مقاله ISI دانشگاه پيام نور استخدام بانک پاسارگاد سازمان سما استخدام بانک شهر استخدام بانک گردشگری آگهی استخدام بانک صادرات استخدام بانک پارسیان پودمانی علمی کاربردی 1402 استخدام دولتی استخدام استانداری استخدام آتش نشانی استخدام وزارت نيرو استخدام ديپلم استخدام برنامه نویس استخدام حسابدار نمونه سئوالات کارشناسی ارشد نمونه سئوالات دکتری ارزشیابی مدرک دانشگاه پیام نور فراگير دانشپذير مدرک دیپلم مدرک کارشناسی انتخاب رشته کنکور سراسری 1402 عدح.هق daneshgah پردیس دانشگاهی شهریه دانشگاهها آگهی استخدام تهران azad karshenasi arshad kardani peyvasteh azmoon konkoor mba مجازی mba یکساله مدرک mba
 اخبار دانشگاهی کشور / منابع کارشناسی ارشد          22 اردیبهشت 1395 - 11 May 2016


آشنایی با گرایش معماری کامپیوتر

گرایش معماری کامپیوتر در رشته مهندسی کامپیوتر تنها گرایشی است که دانشجویان دارای مدرک کارشناسی از گرایش سخت افزار می‌توانند بطور مستقیم و بدون نیاز به گذراندن واحدهای جبرانی به تحصیل در آن بپردازند. گرایش معماری كامپیوتر در ارشد به دو بخش تقسیم می شود. برخی افراد وارد بخش طراحی و ساخت مدارهای مجتمع می شوند(مدار 1و2 ، الكترونیك دیجیتال و طراحی مدارهای VLSI) و برخی دیگر وارد مباحث شبكه، طراحی و بهینه سازی شبكه های وسیع می شوند(شبكه 1و2 و انتقال داده). با توجه به دروسی که در این گرایش از گرایش‌های کارشناسی ارشد، ارائه می‌شوند، دانشجو می‌تواند توانایی‌های متفاوتی را کسب کند که در زیر به آن‌ها اشاره می‌شود:

سنتز مدارهای دیجیتال

به عنوان مثال می‌توان به اکثر قریب به اتفاق مدارهای منطقی، سیستم‌های دیجیتال، بردهای تبلیغاتی، سیستم‌های کنترل دیجیتال در اکثر وسایل امروزی، سیستم‌های موبایل و ... اشاره کرد که یک دانشجوی کوشای گرایش معماری توانایی طراحی و ساخت آن‌ها را در پایان دوره تحصیلی خود خواهد داشت.

معماری کامپیوتر پیشرفته

در این درس با ساختار انواع پردازنده ها، حافظه ها و ... آشنا می شوید و اطلاعات مفیدی در مورد حافظه نهان بدست می آورید.

طراحی و ساخت سیستم‌های بلادرنگ

برای بالابردن كیفیت سرویس به سیستم هایی احتیاج است تا با سرعت خوبی بتوانند به درخواست ها جواب دهند، این درس شما را با ساخت چنین مداراتی آشنا می كند. برای فهم بهتر این درس باید تسلط خوبی روی درس كنترل خطی در كارشناسی داشته باشید.

میکروکنترل‌ها وسیستم های تعبیه شده

سیستم‌هایی که در آن‌ها یک یا چند پردازشگر کامپیوتری یا میکروکنترلر تعبیه شده تا اعمال سیستم و قسمت‌های مختلف آن را کنترل کنند. با خواندن این درس می توانید سیستم های موجود را با استفاده از میكروكنترلر بسازید.

VLSI پیشرفته

که همان درس VLSI است که کارشناسان رشته کامپیوتر در طول تحصیل خود گذرانده‌اند با این تفاوت که به صورت عمیق‌تر و لایه‌ای‌تری به آن پرداخته شده تا با دانستن fabrication دقیق مدارهای مجتمع در مقیاس بزرگ، یک کارشناس ارشد گرایش معماری توانایی طراحی دقیق یک چنین سیستم و مداری را، جهت تولید، داشته باشد.

شبكه های پیشرفته

دانشجوی کارشناسی ارشد معماری کامپیوتر، علاوه بر شناخت کافی از روش‌های انتقال داده و اطلاعات به سیستم‌های کامپیوتری و دیجیتال قادر خواهد بود سیستم های بدیع و تازه ای را طراحی و پیاده سازی کند (که لازمه آن داشتن توانایی بسیار بالا در شناخت لایه های طراحی یک سیستم انتقال داده است). در این درس با انواع شبكه های باند وسیع آشنا می شوید.

كارشناسي ارشد کامپیوتر - آشنایی با رشته مهندسی کامپیوتر
كارشناسي ارشد کامپیوتر - گرایش‌ها و ابعاد مختلف این رشته در كارشناسی ارشد
كارشناسي ارشد کامپیوتر - مباحث گرایش‌های رشته مهندسی کامپیوتر در مقطع کارشناسی ارشد
كارشناسي ارشد کامپیوتر - گرایش‌های رشته مهندسی کامپیوتر در دوره کارشناسی
كارشناسي ارشد کامپیوتر - توانایی‌های مورد نیاز برای این رشته
كارشناسي ارشد کامپیوتر - آشنایی با گرایش هوش مصنوعی
كارشناسي ارشد کامپیوتر - آشنایی با گرایش الگوریتم و محاسبات
كارشناسي ارشد کامپیوتر - آشنایی با گرایش معماری کامپیوتر
كارشناسي ارشد کامپیوتر - آشنایی با گرایش مهندسی نرم افزار
كارشناسي ارشد کامپیوتر - زمینه‌های اشتغال
كارشناسي ارشد کامپیوتر - وضعیت نیاز کشور به این رشته
كارشناسي ارشد کامپیوتر - مواد امتحانی و ضرایب كامپيوتر 89
كارشناسي ارشد کامپیوتر - ظرفيت پذيرش دانشگاه‌های سراسری در سال 89
كارشناسي ارشد کامپیوتر - ظرفيت پذيرش دانشگاه‌های روزانه در سال 89
كارشناسي ارشد کامپیوتر - ظرفيت پذيرش دانشگاه‌های شبانه در سال 89
كارشناسي ارشد کامپیوتر - ظرفيت پذيرش دانشگاه‌های مجازي در سال 89
كارشناسي ارشد کامپیوتر - ظرفيت پذيرش دانشگاه‌های غيرانتفاعي در سال 89
كارشناسي ارشد کامپیوتر - ظرفيت پذيرش دانشگاه‌های بين الملل در سال 89

 

تگ ها كارشناسي ارشد کامپیوتر آشنایی با گرایش معماری کامپیوتر کارشناسی ارشد کامپیوتر ظرفيت پذيرش گرایش هوش مصنوعی گرایش مهندسی نرم افزار

خبرنامه - شبکه های اجتماعی