پرتال دانشگاهی کشور پرتال دانشگاهی کشور
University Portal of Iran




کلمات مرتبط

    نتایج کارشناسی ارشد 1402 نتایج ارشد 1402 دفترچه کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد امریه سربازی استخدام تامین اجتماعی استخدام شرکت نفت استخدام آموزش و پرورش استخدام بانک پذیرش بدون کنکور منابع کارشناسی ارشد منابع دکتری استخدام شهرداری آگهی استخدام پليس استخدام نیروی انتظامی لیست همایش های بین المللی لیست سمینار لیست کنفرانس سالن همایش مقاله ISI دانشگاه پيام نور استخدام بانک پاسارگاد سازمان سما استخدام بانک شهر استخدام بانک گردشگری آگهی استخدام بانک صادرات استخدام بانک پارسیان پودمانی علمی کاربردی 1402 استخدام دولتی استخدام استانداری استخدام آتش نشانی استخدام وزارت نيرو استخدام ديپلم استخدام برنامه نویس استخدام حسابدار نمونه سئوالات کارشناسی ارشد نمونه سئوالات دکتری ارزشیابی مدرک دانشگاه پیام نور فراگير دانشپذير مدرک دیپلم مدرک کارشناسی انتخاب رشته کنکور سراسری 1402 عدح.هق daneshgah پردیس دانشگاهی شهریه دانشگاهها آگهی استخدام تهران azad karshenasi arshad kardani peyvasteh azmoon konkoor mba مجازی mba یکساله مدرک mba
 اخبار دانشگاهی کشور / علوم نوین          30 آبان 1392 - 21 November 2013



چین با ساخت قدرتمند ترین ابر رایانه جهان دوباره به صدر فهرست کشورهای دارای قدرتمندترین ابر رایانه جهان باز گشت.

رتبه بندی 500 ابر رایانه قدرتمند جهان هر دو سال یک بار توسط دانشگاه منهیم آلمان انجام می شود.

اکنون در صدر این فهرست ابر رایانه "تیانهه -2 " که قدرت محاسباتی آن 33.86 پتافلاپ در ثانیه (33 هزار و 863 تریلیون محاسبه در ثانیه ) است قرار دارد. در رتبه دوم این فهرست ابر رایانه "تیتان" ساخت IBM قرار دارد که قدرت محاسباتی آن 17.59 پتافلاپ در ثانیه اعلام شده است.

دانشمندان IBM معتقدند شیوه ای که بر اساس آن این رتبه بندی انجام می شود باید به روز شود و این تغییر در کنفرانسی که قرار است هفته جاری در دنور کلرادو برگزار شود به رای گذاشته شود.

آلساندرو کوریونی رئیس بخش علوم محاسباتی در آزمایشگاه تحقیقات IBM می گوید تعیین 500 ابر رایانه برتر در دهه های اخیر در تلاش برای داشتن یک عدد که می تواند برای اندازه گیری عملکرد و تکامل رایانه های دارای عملکرد بالا استفاده شود، ابزار مفیدی بوده است.

وی افزود: اما امروزه به اندازه گیری عملی تری نیاز داریم که نشان دهند استفاده واقعی از این ابررایانه ها بر اساس مهمترین کاربردهایشان باشد.

آلن وود وارد دانشمند علوم رایانه از دانشگاه سوری انگلیس با این پیشنهاد موافق است و می گوید : صحبت در مورد تعداد محاسباتی که این ابر رایانه ها قابلیت انجام در هر ثانیه دارد مانند آن نیست که بگویم یک ابر رایانه می تواند این کار را به طور پایدار و به شکل عملی انجام دهد. اگر به همان سرعتی که رایانه قابلیت پردازش دارد، به آن داده ای عرضه  نشود ممکن است این پرداشگرها دچار اختلال شوند.

ابررایانه تیانهه -2 توسط دانشگاه ملی فناوری های دفاعی چین ساخته شده است.


خبرنامه - شبکه های اجتماعی