پرتال دانشگاهی کشور پرتال دانشگاهی کشور
University Portal of Iran




کلمات مرتبط

    نتایج کارشناسی ارشد 1402 نتایج ارشد 1402 دفترچه کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد امریه سربازی استخدام تامین اجتماعی استخدام شرکت نفت استخدام آموزش و پرورش استخدام بانک پذیرش بدون کنکور منابع کارشناسی ارشد منابع دکتری استخدام شهرداری آگهی استخدام پليس استخدام نیروی انتظامی لیست همایش های بین المللی لیست سمینار لیست کنفرانس سالن همایش مقاله ISI دانشگاه پيام نور استخدام بانک پاسارگاد سازمان سما استخدام بانک شهر استخدام بانک گردشگری آگهی استخدام بانک صادرات استخدام بانک پارسیان پودمانی علمی کاربردی 1402 استخدام دولتی استخدام استانداری استخدام آتش نشانی استخدام وزارت نيرو استخدام ديپلم استخدام برنامه نویس استخدام حسابدار نمونه سئوالات کارشناسی ارشد نمونه سئوالات دکتری ارزشیابی مدرک دانشگاه پیام نور فراگير دانشپذير مدرک دیپلم مدرک کارشناسی انتخاب رشته کنکور سراسری 1402 عدح.هق daneshgah پردیس دانشگاهی شهریه دانشگاهها آگهی استخدام تهران azad karshenasi arshad kardani peyvasteh azmoon konkoor mba مجازی mba یکساله مدرک mba
 اخبار دانشگاهی کشور / علوم نوین          12 آذر 1392 - 03 December 2013


امکان تولید پنیر از میکروب‌های بدن !





دانشمندان با استفاده‌ از باکتری‌های پا، زیربغل و ناف شکم موفق به تولید نوعی پنیر شدند.

کریستینا آگاپاکیس و یک متخصص رایحه به نام سیسل تولاس، میکروب‌هایی را در پروژه خود موسوم به «Selfmade» جمع‌آوری کردند.

این پروژه که اخیرا در یک نمایشگاه با عنوان «زیست مصنوعی» در دوبلین آغاز شده، مجموعه‌ای از برنامه‌های میکروبی است.

پنیر تولیدشده در این برنامه‌ها، بوهای افرادی را که به آن‌ها تعلق دارند، منعکس می‌کند. مانند بدن انسان، هر پنیر دارای مجموعه منحصر‌به‌فردی از میکروب‌ها است که از لحاظ متابولیکی بوی منحصربه‌فردی را شکل می‌دهند.

حدود 11 پنیر از این دست در این نمایشگاه به چشم می‌خورد.هر پنیری با استفاده از میکروب‌های جمع‌آوری‌شده از پوست هنرمندان، دانشمندان، نسب‌شناسان و سازندگان پنیر ساخته شده است.

نمونه‌های باکتری‌های به کار رفته در پنیرهای حاصل از زیربغل، پا، ناف، اشک‌ها و با استفاده از جاروهای پنبه‌ای استریل گرفته شده بودند.

آگاپاکیس در خصوص این نوع پنیر گفت: علیرغم تشابهات شیمیایی و زیستی، پاسخ‌های عاطفی و فرهنگی به این پنیر بد بو و پای بدبو بسیار متفاوت هستند.

وی اضافه کرد: با تولید مستقیم چنین پنیرهایی از میکروب‌های بدن، می‌خواهیم ارتباطات باکتریایی را برجسته کرده و به طور بالقوه‌ای نقش هر دوی بوها و میکروب‌ها را در زندگی‌مان بسط دهیم.

در این پروژه، یک فیلم کوتاه نیز خلق شد که فرآیند پنیرسازی را به همراه مصاحبه با افرادی که نمونه‌های باکتری را اهدا کرده بود، نشان می‌داد.با این حال، طراحان مدعی‌اند این پنیر برای خوردن تولید نشده و با هدف الهام‌بخشیدن به دیالوگ‌های جدید در خصوص ارتباط انسان‌ها با بدن و باکتری‌هایشان ساخته شده است.


تگ ها امکان تولید پنیر از میکروب‌های بدن

خبرنامه - شبکه های اجتماعی