پرتال دانشگاهی کشور پرتال دانشگاهی کشور
University Portal of Iran




کلمات مرتبط

    نتایج کارشناسی ارشد 1402 نتایج ارشد 1402 دفترچه کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد امریه سربازی استخدام تامین اجتماعی استخدام شرکت نفت استخدام آموزش و پرورش استخدام بانک پذیرش بدون کنکور منابع کارشناسی ارشد منابع دکتری استخدام شهرداری آگهی استخدام پليس استخدام نیروی انتظامی لیست همایش های بین المللی لیست سمینار لیست کنفرانس سالن همایش مقاله ISI دانشگاه پيام نور استخدام بانک پاسارگاد سازمان سما استخدام بانک شهر استخدام بانک گردشگری آگهی استخدام بانک صادرات استخدام بانک پارسیان پودمانی علمی کاربردی 1402 استخدام دولتی استخدام استانداری استخدام آتش نشانی استخدام وزارت نيرو استخدام ديپلم استخدام برنامه نویس استخدام حسابدار نمونه سئوالات کارشناسی ارشد نمونه سئوالات دکتری ارزشیابی مدرک دانشگاه پیام نور فراگير دانشپذير مدرک دیپلم مدرک کارشناسی انتخاب رشته کنکور سراسری 1402 عدح.هق daneshgah پردیس دانشگاهی شهریه دانشگاهها آگهی استخدام تهران azad karshenasi arshad kardani peyvasteh azmoon konkoor mba مجازی mba یکساله مدرک mba

علاقمندان به رصد آسمان شب و اجرام آسمانی این روزها در انتظار عبور روشنترین دنباله دار قرن در آسمان هستند از این رو یک اپلیکیشن رایگان برای کاربران آی فون و آی پد ارائه شده است که می تواند به آنها کمک کند محل این دنباله دار را با تلسکوپ، دوربینهای دوچشمی و چشم خودشان تعیین کنند.

اپلیکیشن رایگان برای سیستم عامل iOS با عنوان مشاهده دنباله دار (Comet Watch) هر دقیقه به روز می شود و به کاربران مسیر دنباله دار آیسون را که محل آن به سرعت تغییر می کند را نشان می دهد.

این دنباله دار در تاریخ 28 نوامبر با خورشید ملاقات خواهد کرد و در صورتی که از این ملاقات زنده بیرون آید در آسمان مشاهده خواهد شد.

این اپلیکیشن علاوه بر شناسایی دنباله دار آیسون، ارائه کننده جزئیاتی درباره چگونگی شناسی صورتهای فلکی، ستارگان، کهکشانها، سهابی ها و حتی تحقیقاتی است که در رابطه با جستجوی حیات هوشمند فرازمینی صورت می گیرد.

این اپلیکیشن توسط یک شرکت ارائه کننده اپلیکیشنهای نجومی تحت عنوان خورشیدهای دور با همکاری مجله نجوم ارائه شده و از طریق آی تونز قابل دانلود است.

دنباله دار آیسون توسط ستاره شناسان تازه کار روسی در سپتامبر 2012 کشف شد.

آیسون از 10 هزار سال پیش هنگامی که یک نوار دور از سنگهای فضایی را در ابر اورت ترک کرد به سمت خورشید رهسپار شد. این دنباله دار، پس از طی میلیونها کیلومتر در منظومه شمسی درحال حاضر در 1.2 میلیون کیلومتری خورشید قرار دارد. اگر آیسون از این مرحله از سفر خود جان سالم به در ببرد که همه محققان نسبت به آن خوشبین نیستنند، می توان آن را ظرف چند هفته آینده با چشم غیر مسلح در آسمان مشاهده کرد.

خبرنامه - شبکه های اجتماعی