پرتال دانشگاهی کشور پرتال دانشگاهی کشور
University Portal of Iran




کلمات مرتبط

    نتایج کارشناسی ارشد 1402 نتایج ارشد 1402 دفترچه کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد امریه سربازی استخدام تامین اجتماعی استخدام شرکت نفت استخدام آموزش و پرورش استخدام بانک پذیرش بدون کنکور منابع کارشناسی ارشد منابع دکتری استخدام شهرداری آگهی استخدام پليس استخدام نیروی انتظامی لیست همایش های بین المللی لیست سمینار لیست کنفرانس سالن همایش مقاله ISI دانشگاه پيام نور استخدام بانک پاسارگاد سازمان سما استخدام بانک شهر استخدام بانک گردشگری آگهی استخدام بانک صادرات استخدام بانک پارسیان پودمانی علمی کاربردی 1402 استخدام دولتی استخدام استانداری استخدام آتش نشانی استخدام وزارت نيرو استخدام ديپلم استخدام برنامه نویس استخدام حسابدار نمونه سئوالات کارشناسی ارشد نمونه سئوالات دکتری ارزشیابی مدرک دانشگاه پیام نور فراگير دانشپذير مدرک دیپلم مدرک کارشناسی انتخاب رشته کنکور سراسری 1402 عدح.هق daneshgah پردیس دانشگاهی شهریه دانشگاهها آگهی استخدام تهران azad karshenasi arshad kardani peyvasteh azmoon konkoor mba مجازی mba یکساله مدرک mba
 اخبار دانشگاهی کشور / بازاریابی          15 اسفند 1390 - 05 March 2012


چگونه پول خرج كنیم؟

گاهی وقت‌ها عدم موفقیت‌های مالی به علت داشتن الگوهای مالی قدیمی و نادرست اتفاق می‌افتد. شما با تغییر این الگوها، می‌توانید رفتارهای مالی‌تان را بهبود بخشید و به موفقیت‌های بیشتری دست پیدا كنید.
گاهی وقت‌ها عدم موفقیت‌های مالی به علت داشتن الگوهای مالی قدیمی و نادرست اتفاق می‌افتد.
شما با تغییر این الگوها، می‌توانید رفتارهای مالی‌تان را بهبود بخشید و به موفقیت‌های بیشتری دست پیدا كنید.
یك راه خوب برای خارج‌شدن از چهارچوب الگوهای قدیمی این است كه برنامه مالی مشخصی داشته باشید و مصارف و مخارج‌تان را بودجه‌بندی كرده و درصد مشخصی از درآمدتان را به كارها و فعالیت‌های موردنظرتان تخصیص دهید و سعی كنید از این الگو پیروی كنید.

این كار كمك می‌كند تا بهتر بتوانید هزینه‌هایتان را مدیریت كنید. برای شروع می‌توانید از الگوی پیشنهادی زیر استفاده كنید.
55 درصد برای نیازهای اصلی و روزمره:
معمولا بیشترین بخش درآمد، صرف مواردی مانند خوراك، پوشاك، مسكن، بیمه، لوازم خانگی و چیزهایی از این دست – كه جزء ضروریات زندگی هستند – می‌شود. این موارد هزینه‌های بالایی دارند اما آن‌قدر ضروری هستند كه نمی‌توان از آنها چشم‌پوشی كرد.
10 درصد برای یادگیری و آموزش:
برای تقویت قوای ذهنی و افزایش توانایی‌هایتان و برای اینكه بیشتر بیاموزید و رشد كنید، مبلغی درنظر بگیرید. با این كار موقعیت‌ها و فرصت‌های جدیدی پیش رویتان قرار خواهد گرفت و به موفقیت‌ها و پیشرفت‌های بیشتری دست پیدا خواهید كرد.
10 درصد برای تفریح و لذت:
هر ماه بخشی از درآمدتان را برای تفریحات و علاقه‌های شخصی‌تان درنظر بگیرید. سعی كنید این احساس را از خودتان دور كنید كه پولتان به هدر می‌رود. خرج‌كردن پول در مواردی كه موردعلاقه شماست، باعث شادی و آرامش شده و احساس لذت و رضایت از زندگی را در شما بالا می‌برد.
10 درصد برای پس‌انداز:
هر ماه مبلغی برای اهداف و برنامه‌های بلندمدت، مانند خرید مسكن، پس‌انداز كنید. از این مبلغ می‌توانید برای بازپرداخت یك وام یا شركت در سرمایه‌گذاری‌های بلندمدت و مطمئن استفاده كنید.
10 درصد برای پس‌انداز بازنشستگی:
بهتر است پولی را كه در این حساب نگه می‌دارید، خرج نكنید مگر اینكه بتوانید پول بیشتری تولید كرده، سرمایه‌گذاری كنید و در درازمدت بتوانید از محل ا ین پول درآمد بیشتری به دست آورید.
5 درصد برای هدایا و امور خیریه:
این حساب می‌تواند یكی از قسمت‌های مهم بودجه شما باشد تا به وسیله آن احساس سخاوتمندی، بخشش و كمك به دیگران خود را ارضا كنید. با این پول می‌توانید به افراد خانواده و دوستان‌تان هدیه بدهید، در امور خیریه و هر فعالیتی كه به تحقق اهداف عمومی و مردمی كمك كند، شركت كنید. این كار باعث می‌شود از خرج‌كردن پول احساس بدی نداشته و نسبت به ثروتمندشدن و قدرت ناشی از آن حس خوبی داشته باشید.
این الگو فقط یك نمونه پیشنهادی است و هر فردی می‌تواند با هر میزان درآمد، برنامه مالی متناسب با موقعیت و وضعیت خودش تنظیم كند و مقدار پولی كه در اختیار دارد، به درصدهای كوچك‌تری تقسیم كرده و بودجه‌بندی كند.

یكی از مزایای داشتن الگو و برنامه مشخص مالی این است كه شما را از چهارچوب‌های قدیمی دور كرده و به شما كمك می‌كند تعادل را رعایت كنید و با هزینه بیش از اندازه در یك بخش، به اهداف‌تان در سایر بخش‌ها لطمه وارد نكنید.




تگ ها پول

خبرنامه - شبکه های اجتماعی